Majalah Desainer
Majalah Desainer
Photoinstallation

Decor

Photoinstallation Ing bangunan model aku pengin menehi pikiran babagan kasunyatan, manawa kita nimbang kita lan ndeleng minangka skenario menyang skenario sing dibayangake. Skenario kanthi alami lan gampang rusak. Apa sing ana ing mburi utawa apa sing bakal kedadeyan nalika cetakan hiasan bisa uga ora minangka ramalan sing bakal teka, nanging nggawe proses anyar. Gambar liyane apa sing bakal kelakon nalika acara wis rampung.

Jeneng proyek : Decor, Jeneng desainer : Johanna Mårtensson, Jeneng Klien : Johanna Mårtensson.

Decor Photoinstallation

Desain luar biasa iki minangka pemenang penghargaan desain platinum ing kompetisi desain game dolanan, game lan hobi. Sampeyan kudu ndeleng portofolio desain para pemenang penghargaan platinum kanggo nemokake akeh karya desain game, dolanan, lan game hobi sing anyar, inovatif, asli lan kreatif.

Desain dina

Desain sing apik banget. Desain apik. Desain paling apik.

Desain apik nggawe nilai kanggo masyarakat. Saben dina kita nduwe proyek desain khusus sing nduduhake kaunggulan ing desain. Dina iki, kita seneng nampilake desain sing menehi penghargaan sing nggawe beda. Kita bakal nampilake desain sing luwih apik lan inspirasi saben dina. Priksa manawa kanggo ngunjungi kita saben dinten kanggo seneng produk lan proyek desain anyar sing apik saka para perancang paling apik ing saindenging jagad.