Majalah Desainer
Majalah Desainer
Tabel Karo Tabletop Luwes

Dining table and beyond

Tabel Karo Tabletop Luwes Tabel iki nduweni kemampuan kanggo nyetel lumahing kanggo macem-macem wujud, bahan, tekstur lan warna. Nalisir karo meja konvensional, sing tabletop dadi permukaan tetep kanggo aksesoris porsi (piring, platters, etc.), komponen tabel iki dadi permukaan lan aksesoris porsi. Aksesoris kasebut bisa dumadi ing komponen sing beda-beda lan ukuran gumantung karo kabutuhan makan sing dibutuhake. Desain unik lan inovatif iki nggawe meja dhaharan tradisional dadi pusat tengah sing dinamis liwat panyambungan aksesoris sudhut mlengkung sing terus-terusan.

Hypercar

Shayton Equilibrium

Hypercar Equilibrium Shayton nggambarake hedonisme murni, perversion ing papat roda, konsep abstrak kanggo umume wong lan sadhar impen kanggo sawetara wong sing duwe begja. Iki nggambarake kesenengan utama, persepsi anyar kanggo entuk saka siji titik, lan tujuan kasebut ora penting kaya pengalaman kasebut. Shayton disetel kanggo nemokake watesan kemampuan materi, kanggo nyoba ramalan ijo anyar lan bahan sing bisa ningkatake kinerja nalika nglestarekake pedhot hiper. Phase sing nderek yaiku nemokake investor lan nggawe Shayton Equilibrium.

Piranti Akses Biometrik Kanggo Mbukak Kunci Lawang

Biometric Facilities Access Camera

Piranti Akses Biometrik Kanggo Mbukak Kunci Lawang Piranti biometrik sing dibangun ing tembok utawa kios sing njupuk iris & kabeh pasuryan, banjur ngrujuk database kanggo nemtokake hak istimewa pangguna. Menehi akses kanthi mbukak kunci lawang utawa pangguna log. Fitur tanggapan pangguna dibangun supaya gampang alignment. Singa ora entheng ing mripat, lan sumunar kanggo sithik cahya. Sisih ngarep 2 bagean plastik sing ngidini werna nada muni. Sisih cilik nggambar mripat kanthi rinci. Formulir nyederhanakake 13 komponen ngarepe dadi produk estetika sing luwih apik. Kasedhiya kanggo pasar perusahaan, industri, lan omah.

Kran Banyu Sensori

miscea KITCHEN

Kran Banyu Sensori Sistem KITCHEN miscea yaiku salah sawijining kran pawon dispensing multi-cairan gratis ing donya. Nggabungake 2 dispenser lan keran dadi siji sistem sing unik lan gampang digunakake, bisa ngilangi kabutuhan dispenser sing kapisah ing sekitar area pawon. Kran banyu gratis yen bebas diluncurake kanggo keuntungan kebersihan tangan sing maksimal lan nyuda penyebaran bakteri sing mbebayani. Macem-macem sabun sing apik lan efektif, deterjen lan disinfectants bisa digunakake karo sistem kasebut. Iki nampilake teknologi sensor paling cepet lan paling dipercaya sing kasedhiya ing pasar kanggo kinerja tliti.

Kran Banyu Sensori

miscea LIGHT

Kran Banyu Sensori Kolam kreta sensor sing disengaja LAMPU duwe sensor dispenser terpadu sing direkayasa langsung menyang kran banyu kanggo penak lan keuntungan kebersihan tangan maksimum. Nganggo teknologi sensor sing cepet lan dipercaya, nyemprotake sabun lan banyu kanggo pengalaman cuci tangan sing resik lan ergonomis. Dispenser ing sinetron sing diaktifake nalika tangan pangguna liwat sektor sabun. Sabun banjur mung dispensasi nalika tangan pangguna dilebokake ing ngisor sabun keran. Banyu bisa ditampa kanthi intuisi kanthi nyekel tangan sampeyan ing ngisor banyu.

Terminal Imigrasi Otomatis

CVision MBAS 1

Terminal Imigrasi Otomatis MBAS 1 dirancang kanggo nglawan alam produk keamanan lan minimalake rasa wedi lan wedi babagan aspek teknologi lan psikologis. Desain kasebut katon ramah karo garis-garis resik sing dicampur kanthi lancar saka scanner menyang layar. Swara lan visual ing pandhuan layar pertama pangguna pangguna langkah demi langkah liwat proses imigrasi. Pad pindai cet driji bisa dicopot kanggo gampang pangopènan utawa panggantos cepet. MBAS 1 minangka produk unik sing tujuane ngganti cara kita nyabrang, ngidini interaksi basa pirang-pirang lan pengalaman pangguna sing ora diskriminasi.