Majalah Desainer
Majalah Desainer
Identitas Merek

SATA | BIA - Blue Islands Açor

Identitas Merek BIA minangka simbol Burung Atlantik lokal sing mabur mikirake impen lan impen liwat negara, pilot alam sing ngirim wong, pengeling-eling, bisnis lan perusahaan. Ing SATA, BIA mesthi nglambangake kesatuan sembilan pulau Nusantara ing siji tantangan atlantik: njupuk jeneng Azores menyang Donya lan nggawa jagad menyang Azores. BIA - Kepulauan Biru Açor - manuk açor bird, rectilinear, inspirasi ing futurisme prototipe, dibangun ing kode genetik unik, minangka asimetris, béda lan warni minangka sangang pulo Azores.

Majalah Interaktif Digital

DesignSoul Digital Magazine

Majalah Interaktif Digital Magazine Filli Boya Design Soul mratelakake pentinge warna sajrone urip tumrap para pamaca kanthi cara sing beda lan nyenengake. Konten Desain Jiwa ngemot area sing wiyar saka fashion dadi seni; saka dekorasi kanggo perawatan pribadi; saka olahraga nganti teknologi lan uga saka panganan lan omben-omben nganti buku. Kajaba potret, analisa, teknologi lan wawancara paling anyar, majalah uga kalebu konten, video lan musik uga menarik. Magazine Filli Boya Design Soul diterbitake saben wulan ing iPad, iPhone lan Android.

Rokok / Permen Karet

Smartstreets-Smartbin™

Rokok / Permen Karet Pintu sampah sing dipatenake kanthi kapabilitas unik, Smartbin ™ nglengkapi infrastruktur dalan sing wis ana minangka kembar, mundur babagan ukuran utawa bentuk kiriman lampu utawa tandha tandha, utawa ing format solo menyang tembok, sepur lan plinths. Iki ngeculake nilai anyar sing ora dikarepake saka aset lurung sing wis ana kanggo nggawe jaringan sing gampang dirujuk, yaiku rokok lan tong sampah sing ora bisa dirampungake, tanpa nambah kekacauan ing pemandangan dalan. Smartbin ndandani perawatan jalan ing kutha-kutha ing saindenging jagad kanthi bisa nanggepi rokok lan uwuh.

Situs Web

Illusion

Situs Web Majalah Scene 360 ngluncurake Ilusi ing taun 2008, lan cepet dadi proyek paling sukses kanthi luwih saka 40 yuta kunjungan. Situs web darmabakti kanggo nampilake kreasi sing apik banget ing seni, desain, lan film. Saka tato hipotalisis nganti foto lanskap sing apik banget, pilihan kiriman asring bakal nggawe para pamaca ujar "WOW!"

Kothak Hadiah

Jack Daniel's

Kothak Hadiah Kothak hadiah mewah kanggo Tenissee Whisky Jack Daniel ora mung kothak biasa kalebu botol ing njero. Konstruksi paket unik iki dikembangake kanggo fitur desain sing apik nanging uga kanggo ngirim botol sing aman bebarengan. Thanks kanggo windows amba sing bisa dideleng ing kabeh kothak kasebut. Cahya sing teka langsung liwat kothak kasebut nyuda warna asli wiski lan kemurnian produk. Sanajan rong kothak mbukak, kaku torsional banget. Kothak hadiah wis digawe saka karton lan lengkap matine dilapasi karo stamping panas lan unsur-unsur embossing.

Dada Nggambar

Labyrinth

Dada Nggambar Labyrinth dening ArteNemus minangka salah sawijining dada laci sing tampilan arsitektur ditekani kanthi dalan sing sempit saka veneer, sing nggambarake lurung-lurung ing sawijining kutha. Konsep lan mekanisme sing nggambarake para laci nglengkapi garis besar sing ora diwatesi. Werna kontras warna mape lan venir ebony ireng uga pengrajin berkualitas tinggi kasebut nuduhake eksklusif eksklusif Labyrinth.