Majalah Desainer
Majalah Desainer
Restoran Jepang

Moritomi

Restoran Jepang Relokasi Moritomi, restoran sing nawakake masakan Jepang, ing jejere warisan dunia Himeji Castle nylidiki hubungan antara materialitas, wujud lan interpretasi arsitektur tradisional. Ruang anyar nyoba ngasilake pola fortification watu kastil ing macem-macem bahan kalebu watu atos lan polesan, baja ditutupi oksida ireng, lan tikus tatami. Lantai sing digawe ing gravel ditutupi cilik nggambarake swasana istana. Loro warna, putih lan ireng, mili kaya banyu saka njaba, lan nyabrang kisi kayu sing dihiasi kisi, menyang balai resepsi.

Omah Kulawarga

Sleeve House

Omah Kulawarga Omah sing saestu unik iki dirancang dening arsitek lan sarjana Adam Dayem lan bubar menang ing papan kaping pindho ing kompetisi American-Architects US Building of Year. Omah 3-BR / 2.5-bath wis lenggah ing lapangan terbuka, gulung, ing papan sing menehi privasi, uga pemandangan lembah lan gunung sing dramatis. Minangka enigmatic kaya praktis, struktur kasebut wis digawe diagram kanthi simtomatis minangka rong volume lengan kaya intake. Fasad kayu kayu sing terus-terusan menehi omah kanthi tekstur sing kasar lan cuaca, reprinterasi kontemporer saka lumbung lawas ing Lembah Hudson.

Papan Seni

Surely

Papan Seni Iki minangka seni, kasual lan toko kabeh nggabungake dadi siji ing sawijining ruangan. Wiwit arsitektur sing dadi pabrik sideline hook sandhangan negara. Bangunan kabeh nahan tekstur tembok sing mottled, minangka tekstur lapisan ing papan, nggawe kontras beda karo njaba, uga nggawe pengalaman ruang. Nilar dekorasi banget, nggunakake dekorasi alus kanggo tampilan sing nggawe rasa santai. Kontras antarane penciptaan lan tahap awal luwih fleksibel kanggo pangembangan ruang sing lestari ing mangsa ngarep.

Pusat Dodolan

Shuimolanting

Pusat Dodolan Gaya saka kasus Cina iki nganggo watu lemah abang ing pasar lan kenthel saka lampu alami jendela lantai, dadi kontras antarane cahya lan teduh, virtual lan nyata. Panggangan grill kayu virtual lan aluminium, potongan godhong lotus seni tembaga ing papan sing apik banget, lan pamasangan struktur karakter Cina ing wilayah liyane minangka titik pangadilan & Quot; tinta orkid tinta & quot; kasus. Utamane, nggunakake bahan cacar anyar, ing sorot biasa sing luar biasa, nanging uga nyuda biaya mudhun permukaan.

Kamar Mandi Jedhing

Agape

Kamar Mandi Jedhing Kanggo mbedakake saka papan pameran biasa, kita nemtokake ruang iki minangka latar mburi sing bisa nambah kaendahan komoditas. Kanthi definisi iki, kita pengin nggawe tahapan wektu supaya komoditas bisa sumunar dhewe kanthi spontan. Uga nggawe sumbu wektu kanggo nuduhake saben produk sing ditampilake ing papan iki digawe saka wektu sing beda.

Sekolah Internasional

Gearing

Sekolah Internasional Bentuk konsep konseptual Internasional Sekolah Debrecen minangka perlambang, kesatuan lan komunitas. Fungsi sing beda-beda katon kaya gandheng, paviliun sing dipasang ing busur. Wutah papan nggawe macem-macem wilayah komunitas ing antarane ruang kelas. Pengalaman ruangan novel lan terus-terusan alam kasebut mbantu para siswa sajrone mikir lan kreatif babagan ide. Jalur dalan menyang taman pendidikan offsite lan alas ngrampungake konsep bunder nggawe transisi sing apik ing antarane lingkungan sing dibangun lan alam.