Majalah Desainer
Majalah Desainer
Kamar Lemari

Sopron Basket

Kamar Lemari Sopron Basket minangka tim basket wanita kanthi profesional ing Sopron, Hongaria. Amarga iki minangka salah sawijining tim Hong Kong sing paling sukses kanthi 12 cangkir kejuaraan nasional lan entuk papan nomer loro ing Euroleague, manajemen klub kasebut mutusake nandur modal menyang komplek kamar lemari anyar kanggo duwe fasilitas sing cukup bergengsi kanggo klub kasebut, cocog karo kabutuhan pamuter. luwih apik, motivasi lan ningkatake kesatuan.

E-Mancal Kayu

wooden ebike

E-Mancal Kayu Perusahaan Berlin Aceteam nggawe e-mancal kayu pisanan, tugas kasebut yaiku kanthi cara sing ramah lingkungan. Panelusuran kanggo mitra kerja sing kompetitif sukses karo Fakultas Ilmu Kayu lan Teknologi Universitas Eberswalde kanggo Pembangunan Lestari. Gagasan Matthias Broda dadi kasunyatan, nggabungake teknologi CNC lan kawruh babagan bahan kayu, E-Bike kayu lair.

Instalasi Desktop

Wood Storm

Instalasi Desktop Wood Storm minangka instalasi desktop kanggo kasenengan visual. Kerusuhan aliran udara digawe nyata kanthi tirai kayu kaya sing ditambah karo lampu sing dipasang saka ngisor iki kanggo jagad tanpa gravitasi. Pamasangan kasebut kaya gelung dinamis sing tanpa wates. Iki nuntun garis pemandangan ing sekitar kanggo nggoleki titik wiwitan utawa pungkasan amarga pamirsa bener-bener nari karo badai.

Pamasangan Interaktif

Falling Water

Pamasangan Interaktif Banyu Mudhun minangka salah sawijining instalasi interaktif sing ngidini pangguna ngowahi jalur sing mlaku ngubengi kubus utawa persagi. Kombinasi persagi lan stream manik menehi kontras obatan statis lan aliran banyu dinamis. Aliran bisa ditarik kanggo ndeleng manik-manik mlaku utawa mung dilebokake ing meja minangka adegan banyu beku. Manik-manik uga dianggep minangka pengin wong saben dina. Pengarepan kudu dirantai lan mlaku ing salawas-lawase kaya air terjun.

Instalasi Pigura

Missing Julie

Instalasi Pigura Desain iki nyedhiyakake instalasi pigura lan antarmuka ing jero ruangan lan njobo, utawa lampu lan bayangan. Iki ngirim ekspresi nalika wong sing ndeleng pigura kanggo ngenteni wong bali. Manéka jinis lan ukuran spheres kaca minangka simbol pangarep-arep lan nangis supaya bisa nuwuhaké emosi sing bisa didhelikake ing njero. Pigura baja lan kothak nemtokake wates emosi. Emosi sing diwenehake wong bisa beda karo cara sing dirasakake kaya gambar ing ruang lingkup.

Set Teh

Vapor Breeze

Set Teh Pot teh yaiku kothak sing ngemu alam inti sing ngenteni dibebasake. Nggoleki bukaan, sampeyan bisa nemokake struktur saluran dinamik sing intermediate ing kukus. Struktur kasebut uga ditampilake ing kulit ing njaba. Awak kabeh nggambar esensial sing nguap kanggo wong kanggo nggambarake lan nyenengake saben dinane.

Desain dina

Desain sing apik banget. Desain apik. Desain paling apik.

Desain apik nggawe nilai kanggo masyarakat. Saben dina kita nduwe proyek desain khusus sing nduduhake kaunggulan ing desain. Dina iki, kita seneng nampilake desain sing menehi penghargaan sing nggawe beda. Kita bakal nampilake desain sing luwih apik lan inspirasi saben dina. Priksa manawa kanggo ngunjungi kita saben dinten kanggo seneng produk lan proyek desain anyar sing apik saka para perancang paling apik ing saindenging jagad.