Majalah Desainer
Majalah Desainer
Desain Interior

Gray and Gold

Desain Interior Werna abu-abu dianggep mboseni. Nanging dina iki, warna iki minangka salah sawijine sirah ing gaya kayata loteng, minimalism lan hi-tech. Werna abu-abu minangka warna sing luwih disenengi kanggo privasi, sawetara katentreman, lan liyane. Biasane ngajak wong-wong sing kerja bareng karo wong utawa melu tuntutan kognitif, minangka warna interior umum. Tembok, langit-langit, perabot, langsir, lan jubin wernane abu-abu. Pucuk lan jenuh abu-abu mung beda. Emas ditambah karo rincian lan aksesoris tambahan. Iki ditambani pigura gambar.

Desain Ulang Identitas Merek

InterBrasil

Desain Ulang Identitas Merek Inspirasi kanggo nggawe mikir ulang merek lan nggawe desain ulang minangka pangowahan modernisasi lan integrasi ing budaya perusahaan. Desain jantung ora bisa dadi njaba karo merek, menehi inspirasi kanggo kemitraan internal karo karyawan, nanging uga para pelanggan. Kesatuan gabungan antarane entuk manfaat, komitmen lan kualitas layanan. Saka wujud nganti warna, desain anyar nggabungake jantung menyang B lan salib kesehatan ing T. Kaloro tembung kasebut gabung ing tengah nggawe logo katon kaya siji tembung, siji simbol, nyawiji R lan B ing ati.

Desain Merek

EXP Brasil

Desain Merek Desain kanggo merek EXP Brasil asalé saka prinsip perusahaan manunggal lan kemitraan. Metu campuran antara teknologi lan desain ing proyek-proyek kaya ing kantor kantor. Unsur typografi makili kesatuan lan kekuatan perusahaan iki. Desain huruf X solid lan terpadu nanging entheng lan teknologi banget. Merek kasebut nggambarake umur studio, kanthi unsur ing serat, loro ing ruang positif lan negatif sing nyawiji wong lan desain, individu lan kolektif, prasaja karo teknologi, ringan lan sehat lan kuat, profesional lan pribadi.

Pesawat Kopi

Riposo

Pesawat Kopi Desain layanan iki inspirasi dening rong sekolah ing awal abad kaping-20 yaiku Bauhaus Jerman lan avant-garde Rusia. Geometri lurus lan fungsi sing dipikirake kanthi akurat cocog karo semangat manifesto ing jaman kasebut: "apa sing trep iku ayu". Ing wektu sing padha karo tren modern desainer nggabungake rong bahan kontras ing proyek iki. Porselin susu putih klasik sing dilengkapi karo lapisan cerah sing digawe saka gabus. Fungsionalitas desain didhukung dening Ngalahake sing gampang, trep lan panggunaan sakabehe wangun.

Omah

Santos

Omah Nggunakake kayu minangka elemen konstrukture utama, omah kasebut pindhah rong tingkat ing bagean, ngasilake payon sing dipasang kanthi inten supaya bisa nggabungake karo konteks lan ngidini cahya alami mlebu. Ruang dhuwure dobel nggambarake hubungan antarane lantai dasar, lantai ndhuwur lan malang. Atap logam ing ndhuwur skylight mabur, nglindhungi saka kedadeyan srengenge sisih kulon lan kanthi resmi mbangun volume, nggawe visi lingkungan alam. Program kasebut digambarake kanthi nemokake panggunaan umum ing lantai dasar lan panggunaan pribadi ing lantai ndhuwur.

Prabotan Plus Kipas

Brise Table

Prabotan Plus Kipas Tabel Brise dirancang kanthi rasa tanggung jawab kanggo owah-owahan iklim lan kepinginan kanggo nggunakake penggemar tinimbang kondisioner udara. Tinimbang ngunekke angin sing kuwat, malah luwih krasa nyenengake kanthi nyebarake hawa sanajan sawise kondhisi kondhisi udara. Kanthi Tabel Brise, pangguna bisa entuk sawetara angin lan digunakake minangka tabel sisih bebarengan. Kajaba iku, semono uga lingkungan sacedhake lan nggawe papan sing luwih apik.

Desain dina

Desain sing apik banget. Desain apik. Desain paling apik.

Desain apik nggawe nilai kanggo masyarakat. Saben dina kita nduwe proyek desain khusus sing nduduhake kaunggulan ing desain. Dina iki, kita seneng nampilake desain sing menehi penghargaan sing nggawe beda. Kita bakal nampilake desain sing luwih apik lan inspirasi saben dina. Priksa manawa kanggo ngunjungi kita saben dinten kanggo seneng produk lan proyek desain anyar sing apik saka para perancang paling apik ing saindenging jagad.