Majalah Desainer
Majalah Desainer
Interior Sabuk Njero Ruangan

Brooklyn Laundreel

Interior Sabuk Njero Ruangan Iki minangka sabuk umbah-umbah kanggo nggunakake interior. Badhe kompak sing luwih cilik tinimbang paperback Jepang katon ukurane, fines lancar tanpa skru ing permukaan. Sabuk dawane 4 m re total 29 bolongan, saben bolongan bisa tetep lan gantung mantel kanthi ora ana clothespins, bisa digunakake supaya cepet. Sabuk digawe saka polyurethane anti-bakteri lan anti-cetakan, bahan sing aman, resik lan kuwat. Beban maksimal 15 kg. 2 pcs saka pancing lan awak putar ngidini panggunaan pirang-pirang cara. Cilik lan prasaja, nanging iki pancen migunani kanggo ruangan ruangan ruangan. Operasi sing gampang lan nginstal pinter bakal cocog karo macem-macem jinis ruangan.

Rumah Sakit

Warm Transparency

Rumah Sakit Konvensional, rumah sakit cenderung dadi papan sing ora duwe warna utawa materi sing ora alami amarga bahan struktur gawean kanggo nambah fungsi lan efisiensi. Mula, pasien rumangsa ora kapisah saka urip saben dina. Timbang-timbang kanggo lingkungan sing kepenak yen pasien bisa mbuwang lan bebas saka stres, kudu ditindakake. Arkitek TSC nyedhiyakake papan sing terbuka lan nyaman kanthi nyetel ruang langit-langit terbuka lan LV sing gedhe kanthi nggunakake akeh bahan kayu. Transparansi arsitektur sing nyenengake iki nyambungake wong lan layanan medis.

Anting-Anting

Van Gogh

Anting-Anting Anting-anting inspirasi dening wit almond ing Blossom dicet dening Van Gogh. Delicacy cabang digawe dening chain Cartier sing alus sing, kaya cabang, digulung nganggo angin. Werna macem-macem gemstones sing beda, saka meh putih nganti warna pink sing luwih jero, nggambarake nuansa kembang. Kluster kembang mekar diwujudake kanthi potongan potongan sing beda. Digawe nganggo emas 18k, perhiasan jambon, morganit, sapir pink lan turmaline jambon. Rampung lan tekstur rampung. Cahya sing entheng lan pas sing sampurna. Iki rawuh musim semi ing bentuk permata.

Omah Omah

Slabs House

Omah Omah Slab House dirancang kanggo bahan konstruksi juxtapose, nggabungake kayu, beton, lan baja. Rancangan kasebut saiki minangka hyper-modern durung wicaksana. Jendela sing amba minangka titik fokus langsung, nanging dilindhungi saka cuaca lan jalanan kanthi papan beton. Kebon kasebut ngemot akeh ing properti kasebut, ing tingkat lemah lan ing lantai pertama, ngidini para warga rumangsa sesambungan karo alam nalika sesambungan karo properti kasebut, nggawe aliran sing unik amarga salah sawijining pindah saka lawang mlebu menyang wilayah sing urip.

Omah

VH Green

Omah Omah iki tetep ijo ing planar lan stereoskopik, sing nggawe lingkungan sing apik kanggo warga lan kutha. Ing wilayah Asia sing cerah, Breeze Soleil nggunakake ijo iki minangka cara mikir sing efektif banget. Ora mung fungsi srengenge nalika musim panas, nanging uga njaga privasi, nyingkiri gangguan dalan lan efek pendinginan kanthi irigasi kanthi otomatis.

Greja

Mary Help of Christian Church

Greja Diwenehi ekstensi komunitas Katolik lan nambah turis ing pulau Samui, Suratthani. Maria Bantuan saka njaba pasamuan Kristen dirancang ing wangun gabungan tangan ndedonga, swiwi Angle lan Sinar Roh Suci. Ruang internal, keamanan kayadene ing kandungan ibu. Kanthi nggunakake cahya sing dawa lan sempit lan swiwi konkrit penebat bobot entheng gedhe sing mlaku nganggo lampu kosong digawe kanggo nggawe bayangan sing tetep ganti kanthi wektu isih bisa njaga interior. Nyilikake hiasan simbolis lan nggunakake materi alami minangka katemton kanthi tenang nalika ndedonga.

Desain dina

Desain sing apik banget. Desain apik. Desain paling apik.

Desain apik nggawe nilai kanggo masyarakat. Saben dina kita nduwe proyek desain khusus sing nduduhake kaunggulan ing desain. Dina iki, kita seneng nampilake desain sing menehi penghargaan sing nggawe beda. Kita bakal nampilake desain sing luwih apik lan inspirasi saben dina. Priksa manawa kanggo ngunjungi kita saben dinten kanggo seneng produk lan proyek desain anyar sing apik saka para perancang paling apik ing saindenging jagad.