Majalah Desainer
Majalah Desainer
Lampu Kilat Usb

Frohne eClip

Lampu Kilat Usb eClip minangka drive lampu kilat USB layar pertama ing donya kanthi pamaréntahan métrik. eClip diajeni Silver iDA & Golden A 'Design Award. eClip luwih entheng, pas karo kunci lan fungsi kaya klip kertas kanggo ngatur kertas, resitansi, lan dhuwit sampeyan. eClip nglindhungi data pribadi, properti intelektual, data majikan, data medis, lan rahasia perdagangan nganggo piranti lunak keamanan. eClip dirancang dening Frohne ing Florida. Konektor memori emas yaiku kejut tahan, tahan calar, tahan banyu, tahan alkohol, tahan bledug, tahan karat, lan tahan elektromagnet.

Power Saw

Rotation Saw

Power Saw Sawet Ranté Daya kanthi Garan sing Nolak. Rantai iki nduweni gagang sing ngowahi 360 ° lan mandheg ing ngarep sing wis ditemtokake. Umumé, wong-wong ngethok wit kanthi horisontal utawa vertikal kanthi gergaji ing sudut tartamtu utawa condong utawa miring bagian awak. Sayange, gergaji asring luncul saka genggeman pangguna utawa pangguna kudu kerja ing posisi canggih, sing nyebabake cedera. Kanggo nggawe kelemahan kaya kasebut, gergaji sing diusulake dipasang karo gagang puteran supaya pangguna bisa nyetel sudut pemotong kasebut.

Dekorasi Botol

Lithuanian vodka Gold. Black Edition

Dekorasi Botol Emas sing mencorong "Lithuania vodka Emas. Edisi Ireng "diwarisake tampilan eksklusif saka seni rakyat Lithuania. Rhombus lan herringbones, digabungake saka alun-alun cilik, pola banget ing seni seni rakyat Lithuania. Sanajan referensi kanggo motif nasional iki ngasilake wujud modern, refleksi kepungkur sing misterius diowahi dadi seni modern. Werna warna emas lan ireng sing gedhe banget nandhesake proses panyaring vodka sing luar biasa liwat saringan batu bara lan emas. Iki sing ndadekake "Emas vodka Lithuania. Edisi Ireng ”saéngga cetha lan kristal.

Tanggalan

Calendar 2014 “Flowers”

Tanggalan Rancang kamar, nggawa musim - Kalender Kembang dilengkapi desain vas sing nduwe 12 kembang. Padhangake saben wulan kanthi kembang musiman. Rancangan kualitas nduweni kekuwatan kanggo ngowahi ruang lan ngowahi pikiran pangguna. Dheweke menehi panglipur kanggo ndeleng, nyekel lan nggunakake. Dheweke ora entheng lan unsur kejutan, papan sing akeh. Produk asli kita dirancang nggunakake konsep Life with Design.

Perhiasan

Angels OR Demons

Perhiasan Kita nyekseni perang terus-terusan ing antarane becik lan ala, peteng lan cahya, awan lan wengi, lam lan tata, perang lan tentrem, pahlawan lan wong jahat saben dina. Apa wae agama utawa kebangsaan kita, kita wis crita babagan kanca tetep kita: malaekat lungguh ing pundhak sisih tengen lan sétan ing sisih kiwa, malaikat mbujuk kita supaya tumindak apik lan nyathet tumindak sing apik. Dheweke setan mbujuk kita. gawe piala lan nyathet tumindak sing ala. Malaikat kasebut minangka metafora kanggo "superego" kita lan setan iku tegese "Id" lan perang terus-terusan ing antarane kalbu lan ora sadar.

Label

Propeller

Label Propeller minangka koleksi roh saka macem-macem bagean ing donya, sing gegandhengan karo tema lelungan udara lan lelungan pilot minangka karakter merek. Fitur saben jinis minuman dibabarake kanthi pirang-pirang gambaran, prasasti sing meh padha karo lencana lan sketsa penerbangan sing dadi resep koktail. Desain macem-macem dilengkapi karo macem-macem nada kerajang warna, lacquer sing beda, pola lan embossing.