Majalah Desainer
Majalah Desainer
Layanan Rekomendasi Musik

Musiac

Layanan Rekomendasi Musik Musiac minangka mesin rekomendasi musik, nggunakake partisipasi proaktif kanggo nemokake pilihan sing tepat kanggo pangguna. Tujuane kanggo ngusulake antarmuka alternatif kanggo nantang autokrasi algoritma. Nyaring informasi wis dadi cara nggoleki sing ora bisa ditindakake. Nanging, nggawe efek kamar echo lan ngalangi pangguna ing zona sing santai kanthi tliti miturut kekarepane. Pangguna dadi pasif lan mungkasi pitakonan babagan mesin sing diwenehake. Wektu luang kanggo mriksa pilihan bisa nambah biaya bio sing gedhe, nanging iki minangka upaya sing nggawe pengalaman sing migunani.

Piano Hibrida Mewah

Exxeo

Piano Hibrida Mewah EXXEO minangka Elekant Sato Piano kanggo papan kontemporer. Wangun unik unik nampilake gelombang swara dimensi telung dimensi. Pelanggan bisa nggawe piano kanthi lengkap supaya bisa selaras karo lingkungane minangka potongan Art Art Dekorasi. Piano berteknologi tinggi iki digawe saka bahan Eksotik kaya Serat Karbon, Kulit Otomotif premium lan sistem speaker soundboard Aerospace kelas; ngetrenake sawetara piano dinamis sing wiyar liwat 200 Watt, 9 sistem swara speker. Baterei sing dibangun khusus ngidini piano bisa nindakake nganti 20 jam kanthi biaya siji.

Kompleks Perhotelan

Serenity Suites

Kompleks Perhotelan Suite Serenity dumunung ing pamukiman Nikiti, Sithonia ing Chalkidiki, Yunani. Komplek iki kalebu telung unit kanthi rong puluh suite lan kolam renang. Unit bangunan nandhani wujud cakrawala spasial sing jero nalika menehi pemandangan optimal ing segara. Kolam renang minangka inti antarane akomodasi lan fasilitas umum. Komplek perhotelan minangka landmark ing wilayah kasebut, minangka cangkang ekstrovert kanthi kualitas batin.

Program Acara Desain

Russian Design Pavilion

Program Acara Desain pameran, kontes desain, pelatihan, konsultasi desain pendidikan lan proyek penerbitan tujuan kanggo promosi perancang lan merek Rusia ing luar negeri. Kagiyatan kita ngrangsang desainer sing nganggo basa Rusia kanggo nyampurnakake pengetahuan lan katrampilan liwat proyek internasional lan mbantu dheweke ngerti perane ing komunitas desain, kepiye promosi lan nggawe produk bisa kompetitif, lan nggawe inovasi sejati.

Stiker Kode Qr

Marketplace on the Move

Stiker Kode Qr Cara anyar kanggo adol mobil sampeyan ing endi wae! Mung ing www.krungsriautomarketplace.com sampeyan bisa ngirim adol mobil sampeyan lan kita bakal ngasilake Stiker QR adhedhasar alamat web unik mobil sing didaptar, kanthi desain stiker sing dipilih banjur dikirim menyang papan sampeyan supaya sampeyan bisa nempel stiker ing mobil sampeyan! !! Kanggo Buyer, mung pindai QR Code sing sampeyan deleng ing parkir mobil Seller ing toko departemen, toko kopi, bangunan, lan liya-liyane Akses kanggo rincian mobil kanthi cepet. Telpon Penjual lan priksa. Kabeh tiba-tiba kedadeyan ing papan sing sampeyan temokake loro iku !!!

Alat Pendidikan Lan Pelatihan

Corporate Mandala

Alat Pendidikan Lan Pelatihan Mandala perusahaan minangka alat pendidikan lan pelatihan anyar. Minangka integrasi inovatif lan unik prinsip mandala kuno lan identitas perusahaan sing dirancang kanggo ningkatake kerja tim lan kinerja bisnis sakabehe. Salajengipun minangka unsur anyar kanggo identitas perusahaan perusahaan. Mandala perusahaan yaiku kegiatan klompok kanggo kegiatan tim utawa individu kanggo manajer. Iki dirancang khusus kanggo perusahaan tartamtu lan diwenehi warna kanthi tim utawa kanthi individu kanthi cara gratis lan intuisi ing ngendi kabeh wong bisa milih warna utawa lapangan.