Majalah Desainer
Majalah Desainer
Detektor Cacat Ultrasonik Portabel

Prisma

Detektor Cacat Ultrasonik Portabel Prisma dirancang kanggo uji materi non-invasif ing lingkungan sing paling ekstrem. Minangka detector pisanan sing nggabungake imaging nyata lan mindhai 3D, nggawe interpretasi cacat luwih gampang, nyuda wektu teknisiis ing situs. Kanthi kandhang sing meh ora bisa dilewati lan mode pemeriksaan kaping pirang-pirang, Prisma bisa nutupi kabeh aplikasi uji coba, saka saluran paip minyak menyang komponen aeroangkasa. Minangka detector pisanan sing kalebu data rekaman integral, lan generasi laporan PDF otomatis. Konektivitas nirkabel lan Ethernet ngidini unit bisa nganyari utawa didiagnosis kanthi gampang.

Sistem Pemurnian Banyu Laboratorium

Purelab Chorus

Sistem Pemurnian Banyu Laboratorium Purelab Paduan Swara minangka sistem purifikasi banyu modular pisanan sing cocog karo kabutuhan laboratorium lan ruang laboratorium. Iki ngirim kabeh gelar banyu sing diresiki, menehi solusi solusi sing fleksibel, fleksibel, khusus. Unsur modular bisa disebar ing saindhenging laboratorium utawa nyambungake saben liyane ing format menara unik, minimalake sikil sikil sistem. Kontrol Haptic nawakake tingkat aliran dispense sing bisa dikendhaleni, lan cahya sing nuduhake status Paduan Swara. Teknologi anyar ndadekake Chorus minangka sistem paling maju sing kasedhiya, nyuda dampak lingkungan lan biaya sing ana.

Candelier

Bridal Veil

Candelier Kesenian iki - obyek seni nganggo lampu. Kamar sing wiyar karo langit-langit profil sing kompleks, kaya awan cumulus. Chandelier pas karo papan, lancar mili saka tembok ngarep menyang langit-langit. Godhong putih lan godhong putih magepokan karo lentur tabung tipis sing lentur nggawe gambar jilbab sing mabur ing ndonya. Manuk-manik sing mabur lan cahya cemlorot emas nggawe rasa wiyar lan bungah.

Program Kesetiaan Kertu Kredit

Education Currency

Program Kesetiaan Kertu Kredit Iki minangka program kasetyan kertu bank merek sing disponsori antarane bank sing ngetokake sekuritas lan institusi pendidikan pasangan sing menehi hadiah minangka wujud hak-hak belajar jam sing dikumpulake menyang unit sing luwih gedhe yaiku hak jam kredit sing diwenehake marang para pemegang kartu kanthi nggunakake dhuwit kanthi kartu, hak jam kredit sing diklumpukake bisa ditebus nalika dheweke njupuk kursus pendidikan ing institusi pendidikan pasangan iki. Minangka bali kanggo hak jam kredit, bank bakal nggawe persetujuan saham bareng ijol-ijolan karo institusi iki. Target proyek yaiku ndukung finansial kanggo entuk target pendidikan lan sektor pendhidhikan.

Papan Pambuko Kanggo Pameran Perdagangan Jam Tangan

Salon de TE

Papan Pambuko Kanggo Pameran Perdagangan Jam Tangan Desain ruang introduksi 1900m2 dibutuhake, sadurunge para pengunjung njelajah 145 merek jam tangan internasional ing Salon de TE. Kanggo nggambar imajinasi para pengunjung babagan gaya urip mewah lan romantik "Travel Train Train" dikembangake minangka konsep utama. Kanggo nggawe drama konser resepsi kasebut diowahi dadi tema stasiun awan awan kanthi adegan platform kereta api sore ing jendela kanthi jendela kreta ukuran kanthi ukuran foto visual. Pungkasan, arena multi-fungsi kanthi pentas mbukak menyang macem-macem pertunjukan branded.

Atraksi Turis

In love with the wind

Atraksi Turis Bèntèng Katresnan angin ana ing abad kaping-20 sing mapan ing desa Ravadinovo, Area ing tengah gunung Strandza. Dolan maring lan seneng koleksi sing misuwur ing jagad, arsitektur sing apik banget lan crita kulawarga sing nyenengake. Bersantai ing tengah-tengah kebon sing idyll, seneng karo kayu lan tlaga ing tlaga lan rumangsa semangat dongeng.