Majalah Desainer
Majalah Desainer
Paravent

Positive and Negative

Paravent Iki minangka produk sing fungsine dadi fungsi lan kaendahan kanthi serep, dibumboni karo budaya lan oyod. Para positip 'Positif lan Negatif' minangka penghalang luwes lan seluler kanggo privasi sing ora protrude utawa ngganggu papan. Motif Islam menehi efek kaya renda sing dikurangi lan kosok baline saka materi Corian / Resin. Mirip karo yin yang, ana sing kurang sithik batine lan ala sing ala mesthi apik. Nalika srengenge wis suruh 'Positif lan Negatif' iku sejatine sing sumunar lan bayangan geometris nglukis ruangane.

Jeneng proyek : Positive and Negative , Jeneng desainer : Mona Hussein, Jeneng Klien : .

Positive and Negative  Paravent

Desain sing apik banget iki minangka penghargaan penghargaan desain emas ing produk lampu lan kompetisi desain desain lampu. Sampeyan kudu ndeleng portofolio desain desainer pemenang penghargaan emas kanggo nemokake akeh karya desain produk pencahayaan anyar, inovatif, asli lan kreatif lan proyek pencahayaan.

Desain dina

Desain sing apik banget. Desain apik. Desain paling apik.

Desain apik nggawe nilai kanggo masyarakat. Saben dina kita nduwe proyek desain khusus sing nduduhake kaunggulan ing desain. Dina iki, kita seneng nampilake desain sing menehi penghargaan sing nggawe beda. Kita bakal nampilake desain sing luwih apik lan inspirasi saben dina. Priksa manawa kanggo ngunjungi kita saben dinten kanggo seneng produk lan proyek desain anyar sing apik saka para perancang paling apik ing saindenging jagad.