Majalah Desainer
Majalah Desainer
Parkir Sepeda Transformasional

Smartstreets-Cyclepark™

Parkir Sepeda Transformasional Smartstreets-Cyclepark minangka fasilitas parkir mancal sing cekap kanggo loro sepeda-sepeda sing umure sawetara menit kanggo ndandani fasilitas parkir sepeda kanthi cepet ing wilayah kutha tanpa nambah kerumitan ing papan lurung. Perangkat kasebut mbantu nyuda maling bike lan bisa dipasang ing dalan-dalan sing paling sempit, ngeculake nilai anyar saka infrastruktur sing ana. Digawe saka stainless steel peralatan kasebut bisa dadi warna RAL sing cocog lan branded kanggo Panguwasa Lokal utawa sponsor. Uga bisa digunakake kanggo mbantu ngerteni rute Siklus. Bisa dikonfigurasi supaya cocog karo ukuran utawa gaya kolom.

Kemasan Magnesium

Kailani

Kemasan Magnesium Karya Arome Agency ing identitas grafis lan garis seni kanggo kemasan Kailani didhasarake karo desain minimal lan resik. Minimalisme iki jumbuh karo produk sing mung ana siji bahan, magnesium. Tipografi sing dipilih wis kuwat lan diketik. Iki nggambarake kekuwatan magnesium mineral lan kekuatan produk, sing mulihake vitalitas lan energi kanggo konsumen.

Botol Anggur

Gabriel Meffre

Botol Anggur Aroma nggawe identitas grafis kanggo bokor kolektor Gabriel Meffre sing mengeti 80 taun. Kita nggarap desain karakteristik nalika umur 30-an, dilambangake kanthi grafik kanthi wanita nganggo segelas anggur. Plat warna sing digunakake digunakake kanthi accossing lan stil foil panas kanggo nambah sisih koleksi koleksi.

Bungkusan Panganan

Chips BCBG

Bungkusan Panganan Tantangan kanggo ngetrapake kemasan chip saka merek BCBG kalebu nindakake sawetara bungkusan kanthi cekap karo alam semesta. Paket kasebut kudu dadi minimalis lan modern, nalika nduwe sentuhan krisik iki lan sisih sing nyenengake lan simpatik sing nggawa karakter sing ditarik nganggo pena. Aperitif minangka wayahe sing ora bisa dirasakake.

Tangga

U Step

Tangga Tang tangga U Langkah dibentuk kanthi nggabungake rong profil kothak kothak berbentuk u sing duwe dimensi beda. Kanthi cara iki, tangga dadi dhukungan dhewe yen dimensi ora ngluwihi ambang. Persiyapan sing luwih awal kanggo potongan kasebut nyedhiyakake kepenak. Kemasan lan transportasi potongan langsung iki uga disederhanakake.

Tangga

UVine

Tangga Tangga spiral UVine dibentuk kanthi nggawe profil kothak berbentuk U lan V kanthi mode gantian. Kanthi cara iki, tangga kasebut dadi dhukungan dhewe amarga ora butuh cagak pusat utawa dhukungan perimeter. Liwat struktur modular lan serbaguna, desain kasebut nggawa kesederhanaan sajrone manufaktur, kemasan, transportasi lan instalasi.