Majalah Desainer
Majalah Desainer
Kursi Olahpesen

Kepler 186f

Kursi Olahpesen Dhasar struktural kursi lengen Kepler-186f yaiku gerobak, solder saka kawat baja sing unsur ukir saka kayu ek diikat nganggo lengen kuningan. Macem-macem pilihan panggunaan armature gabung karo harmoni karo elemen ukiran kayu lan perhiasan. Objek seni iki nggambarake eksperimen sing digabungake prinsip estetika sing beda. Bisa diarani "Barbaric utawa New Baroque" ing endi gabungan lan bentuk sing apik banget. Minangka asil improvisasi, Kepler dadi multilayer, ditutupi karo subtext lan rincian anyar.

Desain Parametrik

Titanium Choker

Desain Parametrik Kanthi desain, IOU nggunakake piranti lunak simulasi 3D kanggo nggawe model parametrik, padha karo gaya sing dimenangake Zaha Hadid ing jagad arsitektur. Kanthi materi, IOU nyedhiyakake barang eksklusif ing titanium kanthi logo emas 18ct. Titanium paling apik ing perhiasan, nanging angel digarap. Kualitas sing unik nggawe potongan kasebut ora mung entheng, nanging bisa menehi meh kabeh warna spektrum.

Tindakake Fokus Iklan

ND Lens Gear

Tindakake Fokus Iklan ND LensGear kanthi tepat nyetel self-centered karo lensa kanthi diameter sing beda. Seri ND LensGear nutupi kabeh lensa kaya LensGear sing ora ana liyane. Ora nglereni lan ora mlengkung: Ora ana maneh driver sekrup, sabuk sing wis udan utawa tali sing ngganggu sing nemplek. Kabeh cocog kaya pesona. Lan plus liyane, Gratis Piranti! Thanks kanggo desain sing cerdas, fokus ing lensa kanthi lembut lan kuwat.

Sistem Adaptor Kanggo Syuting Profesional

NiceDice

Sistem Adaptor Kanggo Syuting Profesional NiceDice-System minangka adaptor multi-fungsi pisanan ing industri kamera. Supaya luwih nyenengake bisa masang peralatan kanthi standar sing dipasang beda saka macem-macem Merek - kayata lampu, monitor, mikropon lan pemancar - menyang kamera kanthi persis kaya sing dikarepake. Malah standar pangembangan sing anyar utawa peralatan sing mentas dituku bisa gampang dilebokake ing ND-System, kanthi entuk Adaptor anyar.

Accesori Pawon

KITCHEN TRAIN

Accesori Pawon Nganggo macem-macem gaya instrumen pawon nggawe lingkungan masak sing ora apik saliyane keganggu visual.Ngunakake kanthi ringkes, aku nyoba nggawe gabungan gabungan aksesoris pawon sing umum digunakake ing kabeh omah.Iki desain iki murni inspirasi dening kreatifitas. "United form" lan "penampilan sing nyenengake" minangka loro saka ciri-ciri kasebut. Kajaba iku, bakal disambut dening pasar amarga penampilan sing inovatif. Iki bakal dadi kesempatan kanggo pabrikan lan pelanggan manawa 6 peralatan tuku ing siji paket.

Terminal Imigrasi Otomatis

CVision MBAS 2

Terminal Imigrasi Otomatis MBAS 2 dirancang kanggo mbantah alam kanggo produk keamanan lan minimalake rasa kaget lan wedi karo aspek teknologi lan psikologis. Rancang ngrancang elemen komputer ing omah kanggo menehi tampilan sing ramah pangguna kanggo warga desa ing wates Thailand. Swara lan visual ing pandhuan layar pertama pangguna pangguna langkah demi langkah. Nada warna dobel ing pad driji kanthi jelas nuduhake zona mindhai. MBAS 2 minangka produk unik sing tujuane ngganti cara kita nyabrang, ngidini macem-macem basa lan pengalaman pangguna sing ora diskriminasi.