Majalah Desainer
Majalah Desainer
Kamar Pameran

From The Future

Kamar Pameran Pameran: Ing kamar pameran, sepatu olahraga lan peralatan olahraga, sing diprodhuksi nganggo teknologi injeksi, dituduhake. Panggonan kasebut, kaya diprodhuksi nganggo cet injeksi sing mencet. Ing cara manufaktur ing papan kasebut, potongan perabot kaya yen diproduksi karo cet injeksi supaya bisa ngasilake kabeh. Dalan jahitan kasar sing ana ing langit-langit, lemes babagan visibilitas teknologi.

Kursi

SERENAD

Kursi Aku ngurmati kabeh kursi. Ing mratelakake panemume, salah sawijining barang sing paling penting lan klasik lan khusus ing desain interior yaiku kursi. Gagasan dhingklik Serenad asale saka swan ing banyu sing mubeng lan adol ana ing antarane swiwine. Mbok sing lumahing sumunar lan lunyu ing kursi Serenad kanthi desain sing beda lan khusus sing digawe mung kanggo papan sing khusus banget lan unik.

Kursi

The Monroe Chair

Kursi Keanggunan sing angel, kesederhanaan ide, nyaman, dirancang kanthi stabilitas. Kursi Monroe minangka upaya kanggo nggampangake proses manufaktur kanthi cepet kanggo nggawe kursi. Mupangate potensial teknologi CNC kanggo bola-bali ngetrapake elemen warata saka MDF, unsur-unsur kasebut banjur dipasang ing sumbu tengah kanggo mbentuk kursi lengen sing rumit. Sikil mburi mboko sithik morphs menyang mundur lan lengen menyang sikil ngarep, nggawe estetika sing beda ditetepake kanthi gampang babagan proses manufaktur.

Bangku Taman

Nessie

Bangku Taman Proyek iki adhedhasar ide Konsep "Drop & Lupa", yaiku gampang instalasi situs kanthi biaya instalasi minimal kanggo struktur infra lingkungan sing wis ana. Bentuk cairan beton sing mantep, imbang kanthi ati-ati, nggawe pengalaman njagong lan nyaman.

Kemasan

KRYSTAL Nature’s Alkaline Water

Kemasan Banyu KRYSTAL nggambarake intine kemewahan lan kasugihan ing botol. Nampilake nilai pH alkalin 8 nganti 8,8 lan komposisi mineral sing unik, banyu KRYSTAL mlebu ing botol prisma transparan transparan kothak sing meh padha karo kristal sing murup, lan ora kompromi babagan kualitas lan kemurnian. Logo merek KRYSTAL ditampilake kanthi subtly ing botol, kanthi nambahake pengalaman mewah. Saliyane pengaruh visual ing botol, PET lan botol kaca kanthi kothak bisa didaur ulang, ngoptimalake papan lan bahan kemasan, saengga nyuda tlapak sikil karbon sakabèhé.