Majalah Desainer
Majalah Desainer
Wadhah Piso

Only Right Here

Wadhah Piso Wiwit abad nomer rolas kaping bullfights pisanan didokumentasikan minangka tumindak utawa tontonan umum. Saiki sadar kesadaran wong minangka gejala kanggo penilaian global sakabèhé, dadi partisipasi alam gaib, kita kabèh. "Mung Kanan Iki" minangka jaman anyar, ing endi bakal ana kepencut kegiatan agresif, sing diwujudake nalika pesta budaya, lan langkah evolusi sing apik ing tingkat humanistik.

Lampu Sing Tuwuh

BB Little Garden

Lampu Sing Tuwuh Proyek iki menehi saran kanggo ndhukung panggunaan anyar iki sing nyedhiyakake pengalaman masak sensori sing luwih lengkap. BB Taman cilik minangka lampu sing sumunar, sing kepengin weruh maneh babagan tanduran aromatik ing pawon. Iki minangka volume kanthi garis sing jelas, minangka obyek minimalis sing bener. Desain sing apik banget utamane ditliti kanggo adaptasi karo macem-macem lingkungan njero ruangan lan menehi cathetan khusus kanggo pawon. BB Little Garden minangka kerangka kanggo tanduran, baris murni nggedhekake lan ora keganggu maca.

Tabel Sisih

una

Tabel Sisih integrasi lancar minangka inti saka meja una. telung bentuk maple teka dadi siji kanggo nggambar lumahing kaca. produk kanggo nimbang bahan lan kapabilitas, katon kuwat lan ringan lan ora entheng, mula muncul minangka perwujudan keseimbangan lan sih-rahmat.

Commode

shark-commode

Commode Commode bersatu karo rak sing mbukak, lan iki bisa nggawe gerakan lan rong bagian nggawe luwih stabil. Nggunakake macem-macem kemasan lumahing lan macem-macem warna ngidini nggawe swasana sing beda lan bisa dipasang ing antarane interior sing beda-beda. Commode sing ditutup lan rak sing mbukak menehi ilusi saka makhluk urip.

Tabel

Minimum

Tabel Cahya entheng lan sederhana ing produksi lan transportasi. Desain banget fungsional, sanajan iku banget entheng lan unik. Unit iki lengkap mbubarake unit, sing bisa dibongkar lan dipasang ing papan liya. Dawane bisa digabungake, amarga bisa sikil kayu, dipasang liwat konektor logam. Wangun lan warna sikil bisa dibenakake kanthi syarat.

Lemari

Deco

Lemari Siji lemari digantung ing liyane. Desain sing unik banget, sing ngidini perabotan ora ngisi papan, amarga kothak ora ngadeg ing lantai, nanging dilereni. Iku gampang digunakake, amarga kothak dipérang karo klompok kasebut, kanthi cara iki gampang banget kanggo pangguna. Varian warna bahan kasebut.