Majalah Desainer
Majalah Desainer
Poster Pameran

Optics and Chromatics

Poster Pameran Judhul Optik lan Chromatik nuduhake debat antarane Goethe lan Newton babagan sifat warna. Perdebatan iki dituduhake saka clash komposisi loro-huruf: siji diwilang, geometri, karo kontur sing tajam, liyane gumantung karo kesan impresionis saka bayangan sing warni. Ing 2014 desain iki dadi sampul Cover Pantone Plus Series Art.

Dering

Gabo

Dering Dering Gabo dirancang kanggo nyengkuyung wong supaya bisa ndeleng maneh babagan dolanan sing biasane ilang nalika diwasa. Perancang kasebut diilhami kanthi kenangan kanggo mirsani putrane sing diputer kanthi kiub warni sing warni. Pangguna bisa muter nganggo cincin kanthi muter loro modul independen. Kanthi nindakake iki, warna warna permata utawa posisi modul bisa dicocogake utawa dilalekake. Kejabi aspek dolanan, pangguna duwe pilihan nganggo cincin liyane saben dina.

Hiburan

Free Estonian

Hiburan Ing kriya unik iki, Olga Raag nggunakake koran Estonia wiwit taun nalika mobil kasebut diprodhuksi ing taun 1973. Koran-koran kuning ing Perpustakaan Nasional dipoto, diresiki, diatur, lan diowahi kanggo digunakake ing proyek kasebut. Asil pungkasan dicithak ing materi khusus sing digunakake ing mobil, sing bakal suwene 12 taun, lan udakara 24 jam ditrapake. Estonia Gratis minangka mobil sing narik perhatian, wong sing duwe energi positif lan nostalgia, emosi bocah. Iki ngundang rasa penasaran lan keterlibatan saka kabeh wong.

Komplek Berkuda

Emerald

Komplek Berkuda Gambar proyek arsitektur lan spasial holistik nggabungake kabeh enem bangunan sing nuduhake identitas fungsional kanggo saben bangunan. Fasad tambahan arena lan kandang sing diarahake menyang inti komposit administratif. Bangunan enem sisi minangka kothak kristal dipasang ing bingkai kayu kaya kalung. Segitiga tembok sing dihiasi nganggo kaca kaca minangka rincian zamrud. Konstruksi putih sudhut mlengkung nyorot lawang mlebu utama. Kothak fasad uga minangka bagean saka ruang batin, sing bisa ditemokake lingkungan liwat web sing transparan. Interior├ę nerusake tema struktur kayu, nggunakake skala unsur kanggo skala manungsa sing luwih proporsional.

Orkestra Pamicara

Sestetto

Orkestra Pamicara Ansambel orkestra pamicara sing main bebarengan kaya musisi sejati. Sestetto minangka sistem audio multi-saluran kanggo muter trek instrumen kanthi speker beda teknologi lan bahan sing didedikake kanggo kasus swara tartamtu, ing antarane konkrit murni, papan swara kayu lan sungu keramik. Campuran trek lan bagean bakal dadi fisik ing papan sing dirungokake, kaya ing konser nyata. Sestetto minangka orkestra kamar musik sing direkam. Sestetto diproduksi langsung dening para desainer Stefano Ivan Scarascia lan Francesco Shyam Zonca.

Cafe

Perception

Cafe Kafe aran kayu sing anget cilik iki ana ing pojokan dalan ing lingkungan sing sepi. Zona persiapan terbuka terpusat nggawe pengalaman barista sing resik lan ekstensif kanggo pengunjung ing endi wae kursi kursi utawa kursi meja ing cafe. Obyek langit-langit sing diarani "Wit shading" diwiwiti saka sisih mburi zona persiyapan, lan nutupi zona pelanggan kanggo nggawe swasana cafe iki. Iki menehi efek spasial sing ora biasa kanggo pengunjung lan uga dadi media kanggo wong sing pengin ilang pikirane nganggo kopi rasa.