Majalah Desainer
Majalah Desainer
Dering

Gabo

Dering Dering Gabo dirancang kanggo nyengkuyung wong supaya bisa ndeleng maneh babagan dolanan sing biasane ilang nalika diwasa. Perancang kasebut diilhami kanthi kenangan kanggo mirsani putrane sing diputer kanthi kiub warni sing warni. Pangguna bisa muter nganggo cincin kanthi muter loro modul independen. Kanthi nindakake iki, warna warna permata utawa posisi modul bisa dicocogake utawa dilalekake. Kejabi aspek dolanan, pangguna duwe pilihan nganggo cincin liyane saben dina.

Dering

Dancing Pearls

Dering Mutiara sing nari ing antarane ombak segara sing rame, iki minangka asil inspirasi saka segara lan mutiara lan minangka cincin model 3D. Dering iki dirancang kanthi kombinasi emas lan mutiara warna-warni kanthi struktur khusus kanggo ngetrapake gerakan mutiara ing antarane ombak segara sing rame. Dhiameter pipa dipilih kanthi ukuran sing apik sing nggawe desain cukup kuat kanggo nggawe model bisa digawe.

Kacamata

Camaro | advanced collection

Kacamata Koleksi "canggih | kayu "ditondoi nganggo kaca tingal bulkier lan desain ditekan kanthi komposisi telung dimensi. Kombinasi kayu sing anyar lan sanding paling apik kanthi tegese saben pigura kaca mateng ROLF minangka potongan sing paling apik saka panulisan.

Anting-Anting Lan Dering

Vivit Collection

Anting-Anting Lan Dering Diilhami kanthi bentuk sing ditemokake ing alam, Vivit Koleksi nggawe persepsi sing menarik lan kepengin weruh kanthi bentuk elongated lan garis swirling. Potongan vivit kalebu lembar emas kuning 18k kanthi plikat rhodium ireng ing sisih njaba. Anting-anting godhong ana saubenging anting-anting amarga obah alami nggawe tarian sing menarik ing antarane ireng lan emas - ndhelik lan ngungkapake emas kuning ing ngisor. Sinuosity saka formulir lan atribut ergonomic saka koleksi iki nampilake play cahya, bayangan, glare lan refleksi.

Anting-Anting Lan Cincin

Mouvant Collection

Anting-Anting Lan Cincin Koleksi Mouvant diilhami dening sawetara aspek futurisme, kayata ide dinamisme lan materialisasi intangible sing diwenehake dening seniman Italia Umberto Boccioni. Anting-anting lan cincin Mouvant Koleksi nampilake sawetara potongan emas kanthi macem-macem ukuran, dilas kanthi cara sing bisa nggambar khayal gerakan lan nggawe macem-macem wujud, gumantung saka sudut sing digambarake.

Dering

Moon Curve

Dering Donya alam tetep kanthi gerakan amarga keseimbangan antara kekarepan lan huru-hara. Desain sing apik digawe saka tegangan sing padha. Sifat kekuatan, kaendahan lan dinamisme kasebut saka kemampuan seniman tetep mbukak kanggo para lawan iki sajrone tumindak nggawe. Potongan sing wis rampung yaiku jumlah pilihan sing digawe saka seniman. Kabeh mikir lan ora ana rasa sing bakal nyebabake pakaryan sing kaku lan kadhemen, dene kabeh rumangsa lan ora ana kendhali sing ngasilake karya sing gagal nyebutake dhewe. Campuran sesambungan kalorone minangka ekspresi tarian gesang dhewe.