Majalah Desainer
Majalah Desainer
Branding

Co-Creation! Camp

Branding Iki minangka desain logo lan merek kanggo acara "Co-Creation! Camp", sing didhawuhi wong babagan revitalisasi lokal kanggo mbesuk. Jepang ngadhepi masalah sosial sing durung nate umume kayata kelahiran, asor warga, utawa depopulasi ing wilayah kasebut. "Co-Creation! Camp" digawe kanggo ijol-ijolan informasi lan saling mbantu ngluwihi macem-macem masalah kanggo masarakat sing melu industri pariwisata. Manéka warna minangka simbol kanggo karep saben wong, lan iki nimbulaké pirang-pirang ide lan ngasilake luwih saka 100 proyek.

Kemasan Kemasan

5 Principles

Kemasan Kemasan 5 Prinsip kasebut minangka seri bungkusan permen sing lucu lan ora biasa kanthi corak. Asale saka budaya pop modern dhewe, utamane budaya pop internet lan meme internet. Saben desain paket kalebu karakter sing gampang dingerteni, wong bisa ana hubungane (Muscle Man, Cat, Lovers lan sapiturute), lan seri 5 petikan inspirasi utawa lucu sing ringkes babagan dheweke (mula iku jeneng - 5 Prinsip). Akeh kuotasi uga duwe sawetara referensi pop-budaya. Prasaja produksi produksi bungkusan sing unik lan gampang diluncurake minangka seri

Logo

N&E Audio

Logo Sajrone proses desain ulang logo N&E, N, E minangka jeneng saka pendiri Nelson lan Edison. Dadi, dheweke nggabungake karakter N&E lan gelombang swara kanggo nggawe logo anyar. Hiifi digawe tangan minangka panyedhiya layanan unik lan profesional ing Hong Kong. Dheweke ngarep-arep menehi merek profesional kanthi dhuwur lan nggawe relevan karo industri kasebut. Dheweke ngarep-arep supaya wong ngerti apa tegese logo nalika ndeleng. Cloris ujar manawa tantangan kanggo nggawe logo yaiku luwih gampang ngerteni karakter N lan E tanpa nggunakake grafis sing rumit banget.

Situs Web

Upstox

Situs Web Upstox sadurunge dadi anak perusahaan RKSV minangka platform perdagangan saham online. Produk sing beda-beda sing dirancang kanggo pro-pedagang lan wong awam minangka salah sawijining USP Upstox sing paling kuat bebarengan karo platform belajar dagang dagang gratis. Strategi lan merek kabeh dikonsepsi sajrone fase desain ing studio Lollypop. Pesaing jero, pangguna lan riset pasar mbantu nyedhiyakake solusi sing nggawe identitas diskret kanggo situs web. Desain digawe interaktif lan intuisi kanthi nggunakake ilustrasi, animasi lan lambang khusus sing mbantu ngrusak monotoni situs web sing didorong data.

Aplikasi Web

Batchly

Aplikasi Web Platform adhedhasar Batchly SaaS ngidini para pelanggan Layanan Web Amazon (AWS) kanggo nyuda biaya. Desain aplikasi web ing produk kasebut unik lan nyenengake amarga pangguna supaya bisa nindakake macem-macem fungsi saka sawijining titik tanpa ninggalake kaca lan uga dianggep menehi pandangan mata manuk kabeh data sing penting kanggo para pangurus. Fokus uga wis diwenehake kanggo nampilake produk liwat situs web lan wis dirancang kanggo komunikasi USP ing 5 detik pertama. Werna sing digunakake ing kene yaiku sregep lan lambang lan ilustrasi mbantu nggawe situs web interaktif.

Piranti Lunak

BaMirLa

Piranti Lunak Bamirla ngadeg kanggo Bátor Tábor Hong Kong sing dadi kémah kanggo bocah sing ngalami kanker utawa penyakit kronis liyane. Tujuan desain iki yaiku ngirimake swasana kamp ing pangguna sing nganggo bentuk bunder, muter, nggunakake warna lan karakter seni lan kerajinan. Dekorasi kasebut ngrujuk menyang kemah lan adhedhasar telung ide ing ngisor iki: logo camp, penginapan bocah lan grafis omah. Perangkat lunak cenderung ndhukung kebiasaan panganan sing sehat saengga diadopsi kanggo praktik mangan-kurang-asring asring dimensi.