Majalah Desainer
Majalah Desainer
Sistem Lampu Lan Swara

Luminous

Sistem Lampu Lan Swara Luminous dirancang kanggo nawakake solusi lampu ergonomik lan ngubengi sistem swara ing produk siji. Tujuane kanggo nggawe emosi sing dikarepake para pangguna kanggo ngrasakake lan nggunakake gabungan swara lan cahya kanggo nggayuh tujuan iki. Sistem swara dibangun kanthi refleksi swara lan simulasi swara sekitar 3D ing ruangan tanpa butuh kabel lan masang pirang-pirang pamicara ing papan kasebut. Minangka lampu pendant, Luminous nggawe katerangan langsung lan ora langsung. Sistem pencahayaan iki menehi cahya kontras sing seragam, seragam, lan sithik lan ngindhari masalah glare lan penglihatan.

Sepeda Listrik

Ozoa

Sepeda Listrik Bunder listrik OZOa nampilake bingkai kanthi bentuk Z Z sing khas. Bingkai kasebut minangka garis sing ora dipotong sing nyambungake unsur fungsional utama kendaraan, kayata roda, setir, kursi lan pedal. Bentuk 'Z' berorientasi kanthi cara kaya ngono, struktur kasebut nyedhiyakake penundaan mburi sing dibangun ing alam. Ekonomi bobot diwenehake kanthi nggunakake profil aluminium ing kabeh bagean. Bateri ion litium sing bisa dicopot dipasang ing pigura.

Desain Arsitektur Fasad

Cecilip

Desain Arsitektur Fasad Desain sampul surat Cecilip dibentuk karo superposisi unsur horisontal sing ngidini nggayuh wangun organik sing mbedakake jumlah bangunan. Saben modul dumadi saka bagean garis sing ditulis ing radiasi lengkungan sing bakal dibentuk. Potongan-potongan kasebut digunakake profil persegi persegi aluminium anodized salaka 10 cm lan kandel 2 mm lan dilebokake ing panel aluminium komposit. Sawise modul dipasang, bagian ngarep dilapisi baja stainless steel sing ukurane 22.

Toko

Ilumel

Toko Sawise meh patang puluh taun sejarah, toko Ilumel minangka salah sawijining firma paling gedhe lan paling misuwur ing Republik Dominika ing pasar perabot, lampu lan dekorasi. Campur paling anyar menehi panjaluk babagan kabutuhan ekspansi area pameran lan definisi rute sing luwih resik lan luwih artikulasi sing ngidini bisa ngormati macem-macem koleksi sing kasedhiya.

Lemari Buku

Amheba

Lemari Buku Rak buku organik sing diarani Amheba didorong algoritma, sing ngemot paramèter variabel lan aturan. Konsep Optimisasi topologis digunakake kanggo menehi ringan struktur kasebut. Thanks kanggo logika jigaw sing tepat bisa mbusuk lan nransfer, kapan wae. Siji wong bisa nggawa potongan lan ngumpul struktur dawa 2,5 meter. Teknologi fabrikasi digital digunakake kanggo diwujudake. Proses kabeh dikendhaleni mung ing komputer. Dokumentasi teknis ora perlu. Data dikirim menyang mesin CNC sumbu 3. Asil saka proses kabeh yaiku struktur ligh.

Dunyo Umum

Quadrant Arcade

Dunyo Umum Arcade kadhaptar kelas II wis ganti dadi ngarsane dalan sing ngundang liwat nyusun cahya sing bener ing papan sing bener. Panularan umum, ambien digunakake sacara holistik lan efek sing ditindakake kanthi hierarki kanggo entuk variasi saka patterning cahya sing nggawe kapentingan lan ningkatake panggunaan ruang kasebut. Gabungan strategis kanggo desain lan penempatan loket fitur dinamis iki dikelola bebarengan karo seniman supaya efek visual katon luwih subtle tinimbang kepunjulen. Kanthi fase awan, struktur sing elegan dikembangake kanthi irama lampu listrik.

Desain dina

Desain sing apik banget. Desain apik. Desain paling apik.

Desain apik nggawe nilai kanggo masyarakat. Saben dina kita nduwe proyek desain khusus sing nduduhake kaunggulan ing desain. Dina iki, kita seneng nampilake desain sing menehi penghargaan sing nggawe beda. Kita bakal nampilake desain sing luwih apik lan inspirasi saben dina. Priksa manawa kanggo ngunjungi kita saben dinten kanggo seneng produk lan proyek desain anyar sing apik saka para perancang paling apik ing saindenging jagad.