Majalah Desainer
Majalah Desainer
Desain Pameran

Tape Art

Desain Pameran Ing taun 2019, pesta visual saka garis, potongan warna, lan fluoresensi nyebabake Taipei. Pameran Art Tape Sing diatur dening FunDesign.tv lan Tape That Collective. Akeh macem-macem proyek kanthi ide lan teknik sing ora umum dituduhake ing 8 pamasangan seni pita lan nampilake 40 lukisan tape, bebarengan karo video karya seni sadurunge. Dheweke uga nambah swara lan cahya sing apik kanggo nggawe acara kasebut minangka milieu seni sing rumit lan bahan sing ditrapake kalebu kasut tela, tape dadu, kaset kertas, tales kemasan, kaset plastik, lan tali.

Salon Rambut

Vibrant

Salon Rambut Njupuk intine gambar botani, taman langit digawe ing saindenging alungan, langsung nyambut tamu kanggo mbuwang, obah saka wong akeh, tampil saka dalan gedhe. Ngintip menyang papan, tata letak sing sempit terus munggah kanthi rinci tutul emas sing rinci. Métafora botani isih ditulis kanthi megah ing saindenging ruangan, ngganti swara bengok sing teka saka lurung-lurung, lan ing kene dadi taman rahasia.

Omah Pribadi

City Point

Omah Pribadi Perancang ngupaya inspirasi saka lanskap kutha. Pemandangan saka ruang kutha hectic saéngga 'ditambahi' menyang ruang tamu, ditondoi proyek kasebut kanthi tema Metropolitan. Werna gelap disorot kanthi cahya kanggo nggawe efek lan suasana visual sing apik banget. Kanthi nganggo mozek, lukisan lan cet digital kanthi bangunan dhuwur, kesan kutha modern digawa menyang pedalaman. Perancang kasebut nyoba banget babagan perencanaan spasial, sing utamane fokus ing fungsionalitas. Asil minangka omah sing apik lan mewah sing cukup wiyar kanggo wong 7 wong.

Seni Instalasi

Inorganic Mineral

Seni Instalasi Diilhami dening perasaan sing jero babagan alam lan pengalaman minangka arsitek, Lee Chi fokus ing nggawe pamasangan seni botani unik. Kanthi nggambarake sifat seni lan teknik panelitian kreatif, Lee ngowahi prekara urip dadi karya seni resmi. Tema karya seri iki yaiku kanggo nliti babagan jinis bahan lan kepiye bahan bisa dibangun maneh dening sistem estetika lan perspektif anyar. Lee uga percaya manawa pengembangan ulang lan rekonstruksi tanduran lan bahan gawean liyane bisa nggawe lanskap alami duwe pengaruh emosional marang wong.

Kursi

Haleiwa

Kursi Haleiwa nggunakake rotan sing lestari dadi kurva sing nyapu lan nggawe siluet sing béda. Bahan alami menehi pamuji marang tradhisi seni ing Filipina, wiwit saiki. Masangake, utawa digunakake minangka potongan statement, versatilitas desain ndadekake kursi iki adaptasi karo macem-macem gaya. Nggawe keseimbangan antarane wujud lan fungsi, sih-rahmat lan kekuatan, arsitektur lan desain, Haleiwa luwih kepenak kaya ayu.

Branding Perusahaan

Astra Make-up

Branding Perusahaan Kekuwatan merek kasebut ora mung ing kemampuan lan visi, nanging uga komunikasi. Katalog gampang digunakake kanggo kapenuhan fotografi produk sing kuwat; situs web orientasi konsumen lan narik kawigaten sing nyedhiyakake layanan on-line lan ringkesan produk merek. Kita uga ngembangake basa visual ing perwakilan sensasi merek nganggo gaya fotografi fotografi lan garis komunikasi seger ing media sosial, nggawe dialog ing antarane perusahaan lan konsumen.

Desain dina

Desain sing apik banget. Desain apik. Desain paling apik.

Desain apik nggawe nilai kanggo masyarakat. Saben dina kita nduwe proyek desain khusus sing nduduhake kaunggulan ing desain. Dina iki, kita seneng nampilake desain sing menehi penghargaan sing nggawe beda. Kita bakal nampilake desain sing luwih apik lan inspirasi saben dina. Priksa manawa kanggo ngunjungi kita saben dinten kanggo seneng produk lan proyek desain anyar sing apik saka para perancang paling apik ing saindenging jagad.