Majalah Desainer
Majalah Desainer
Restoran Lan Bar Jepang

Dongshang

Restoran Lan Bar Jepang Dongshang minangka restoran lan bar Jepang sing ana ing Beijing, kasusun saka pring sing macem-macem wujud lan ukuran. Visi proyek kasebut yaiku nggawe lingkungan makan sing unik kanthi ngganggu estetika Jepang kanthi unsur budaya China. Bahan tradisional sing ana hubungane karo seni lan kerajinan loro negara kasebut nutupi tembok lan langit-langit kanggo nggawe suasana sing intim. Bahan alami lan lestari nggambarke filsafat anti-kutha ing crita klasik Cina, Pitu Sages saka Bambu Grove, lan interior njedulake rasa mangan ing jero wit pring.

Kursi

Osker

Kursi Osker langsung ngajak sampeyan lenggah lan santai. Kursi kursi iki duwe desain sing cekap lan sudhut mlengkung nyedhiyakake ciri khas kayata gabung kayu balung sing sampurna, armrice kulit lan bantal. Akeh rincian lan panggunaan bahan bermutu tinggi: kulit lan kayu sing padhet njamin desain kontemporer lan abadi.

Omah

Zen Mood

Omah Zen Mood minangka proyek konsep sing dadi pusat ing 3 pembalap utama: Minimalisme, adaptasi, lan estetika. Segmen individu dipasang kanthi nggawe macem-macem bentuk lan nggunakake: omah, kantor utawa ruang pameran bisa digawe nggunakake rong format. Saben modul wis dirancang kanthi 3.20 x 6.00m sing disusun ing 19m² sajrone 01 utawa 02 lantai. Pengangkutan kasebut umume digawe saka truk, uga bisa dikirim lan nginstal mung sedina. Rancang unik, kontemporer sing nggawe ruang sing gampang, gampang lan kreatif digawe kanthi cara konstruktif sing resik lan industrialisasi.

Sistem Wayfinding

Airport Bremen

Sistem Wayfinding Desain modern kontras sing dhuwur lan informasi sing jelas Hirarchie mbedakake sistem anyar. Sistem orientasi ditindakake kanthi cepet lan bakal menehi sumbangan positif kanggo kualitas layanan sing diwenehake bandara. Teges paling penting ing jejere nggunakake font anyar, unsur panah khas kanggo ngenalake warna lan kontras sing beda. Babagan utamane babagan aspek fungsional lan psikologis, kayata visibilitas, katrampilan sing gampang, lan rekaman informasi sing gratis. Kasus aluminium anyar kanthi katerangan LED modern, optimis digunakake. Menara signage ditambahake.

Perabot Cekungan

Eva

Perabot Cekungan Inspirasi desainer asal saka desain paling sithik lan nggunakake minangka fitur sing tenang nanging sumilir menyang ruang jedhing. Muncul saka riset babagan bentuk arsitektur lan volume geometris sing sederhana. Basin bisa uga ana unsur sing bisa nemtokake macem-macem papan lan sekaligus pusat titik menyang papan. Gampang kanggo nggunakake, ngresiki lan awet banget. Ana sawetara macem-macem kalebu jog tunggal, lenggah ing bangku lan tembok dipasang, uga sink tunggal utawa kaping pindho. Variasi ing warna (warna RAL) bakal mbantu nggabungake desain menyang papan.

Konsep Kemasan

Faberlic Supplements

Konsep Kemasan Ing jagad modhèrn, masarakat terus-terusan ngalami pengaruh agresif saka faktor negatif njaba. Ekologi sing ala, irama sing sibuk ing megalopolises utawa stres nyebabake tambah akeh awak. Kanggo normalake lan nambah kahanan fungsional awak, suplemen digunakake. Metaan utama proyek iki wis dadi diagram kanggo ningkatake kesejahteraan wong kanthi nggunakake suplemen. Uga, unsur grafis utama mbaleni wangun huruf F - huruf pisanan ing jeneng merek.

Desain dina

Desain sing apik banget. Desain apik. Desain paling apik.

Desain apik nggawe nilai kanggo masyarakat. Saben dina kita nduwe proyek desain khusus sing nduduhake kaunggulan ing desain. Dina iki, kita seneng nampilake desain sing menehi penghargaan sing nggawe beda. Kita bakal nampilake desain sing luwih apik lan inspirasi saben dina. Priksa manawa kanggo ngunjungi kita saben dinten kanggo seneng produk lan proyek desain anyar sing apik saka para perancang paling apik ing saindenging jagad.