Majalah Desainer
Majalah Desainer
Speker

Sperso

Speker Sperso asale saka rong tembung Sperma lan Swara. Bentuk khusus gelembung lan spiker sing ana ing endhas kasebut nuduhake rasa kabecikan lan nembus swara ing sekitar lingkungan kaya geni sperma lanang menyang ovum wanita nalika kawin. Tujuane yaiku kanggo ngasilake lingkungan sing kuat lan berkualitas tinggi ing sekitar lingkungan. Sistem nirkabel ngidini pangguna nyambung ponsel, laptop, tablet lan piranti liyane menyang speaker liwat Bluetooth. Speaker siling iki bisa digunakake khusus ing ruang tamu, kamar turu lan ruang TV.

Riset Arsitektur Lan Pangembangan

Technology Center

Riset Arsitektur Lan Pangembangan Proyek arsitektur Pusat Teknologi duwe pedoman integrasi ensembel arsitektur menyang lanskap lingkungan, papan sing tenang lan kepenak. Idea sing ditetepake nggawe ensembel dadi landmark manungsa, sing diwenehake menyang kecelakaan intelektual sing dibutuhake para peneliti sing bakal tumindak ing kene, ditulis kanthi plastik lan tujuan konstruktif. Desain sing nyenengake lan terpadu ing atap kanthi bentuk cekung lan cembung meh ndemek garis horisontal sing ditetepake kanthi jelas, ciri utama kompleks arsitektur.

Bangku

Ane

Bangku Dhingklik Ane nduwe balungan kayu sing padhet sing katon ngambang kanthi harmoni, nanging bebas saka sikil kayu, ing ndhuwur pigura baja. Desainer negesake manawa kursi, tangan digawe ing kayu sing ramah eco sing wis dikonfirmasi, dibentuk liwat panggunaan unik pirang-pirang potongan kayu sing dipanggonke lan dipotong kanthi dinamis. Nalika njagong ing bangku, rada amba ing sisih mburi lan ngarep rol ing sisih mburi wis rampung kanthi cara sing nyedhiyakake posisi lenggah sing alami lan nyaman. Dhingklik Ane nduweni kerumitan sing tepat kanggo nggawe rampung sing elegan.

Paket Kanggo Teh

Seven Tea House

Paket Kanggo Teh Tea Hall Brand, njupuk gambar sing tumpah lan nyebarake kanthi bebas lan santai, konsep proses nggawe bir teh, kuwat utawa ringkih, ganti tanpa diduga, minangka unsur lukisan teh nalika ngrasakake tèh. Pesona kasual kanggo njupuk tinta minangka tinta lan nggunakake driji minangka pena, ngluncurake pikirane kulawarga bale tawa urip kanthi lanskap. Desain paket asli ngirimake suasana nyaman, nyatakake wektu sing nyenengake kanggo urip bareng karo teh.

Promosi Merek

Project Yellow

Promosi Merek Proyek Kuning minangka Proyek seni lengkap sing ngetrapake konsep visual Kabeh iku Kuning. Miturut visi utama, tampilan ruangan gedhe bakal digawe ing macem-macem kutha, lan pirang-pirang turunan budaya lan kreatif bakal digawe bebarengan. Minangka IP visual, Project Kuning duwe gambar visual sing rumit lan skema warna sing semangat kanggo mbentuk wawasan kunci sing digabung, sing ndadekake wong bisa lali. Cocog kanggo promosi online lan offline kanthi skala gedhe, lan output turunan visual, dadi proyek desain unik.

Desain Ip Visual

Project Yellow

Desain Ip Visual Proyek Kuning minangka Proyek seni lengkap sing ngetrapake konsep visual Kabeh iku Kuning. Miturut visi utama, tampilan ruangan gedhe bakal digawe ing macem-macem kutha, lan pirang-pirang turunan budaya lan kreatif bakal digawe bebarengan. Minangka IP visual, Project Kuning duwe gambar visual sing rumit lan skema warna sing semangat kanggo mbentuk wawasan kunci sing digabung, sing ndadekake wong bisa lali. Cocog kanggo promosi online lan offline kanthi skala gedhe, lan output turunan visual, dadi proyek desain unik.

Desain dina

Desain sing apik banget. Desain apik. Desain paling apik.

Desain apik nggawe nilai kanggo masyarakat. Saben dina kita nduwe proyek desain khusus sing nduduhake kaunggulan ing desain. Dina iki, kita seneng nampilake desain sing menehi penghargaan sing nggawe beda. Kita bakal nampilake desain sing luwih apik lan inspirasi saben dina. Priksa manawa kanggo ngunjungi kita saben dinten kanggo seneng produk lan proyek desain anyar sing apik saka para perancang paling apik ing saindenging jagad.