Majalah Desainer
Majalah Desainer
Sing Nyekel Lilin

Hermanas

Sing Nyekel Lilin Hermanas minangka kulawarga saka lilin kayu. Padha kaya limang sadulur (hermanas) siap mbantu sampeyan nggawe suasana mulyo. Saben lilin nduwe dhuwur sing unik, saengga nggabungake, sampeyan bakal bisa simulasi efek pencah lilin ukuran sing beda kanthi mung nggunakake lampu standar. Lilin kasebut digawe saka beech sing diuripake. Iki dicet nganggo warna sing beda-beda ngidini sampeyan nggawe kombinasi sampeyan dhewe supaya cocog ing papan sing paling disenengi.

Wadhah Condiment

Ajorí

Wadhah Condiment Ajorí minangka solusi kreatif kanggo ngatur lan nyimpen macem-macem bumbu, rempah-rempah lan perasa, kanggo nyukupi lan nyukupi tradhisi kuliner ing saben negara. Desain organik sing elegan ndadekake potongan arca, dadi hiasan sing apik kanggo dituduhake minangka wiwitan obrolan ing meja. Desain paket diilhami dening kulit bawang putih, dadi proposal tunggal kanggo bungkus eco-pack. Ajorí minangka desain sing ramah lingkungan kanggo planet, sing diilhami saka alam lan digawe saka bahan alami.

Kit Konstruksi Multifungsi

JIX

Kit Konstruksi Multifungsi JIX minangka kit konstruksi sing digawe dening seniman visual visual New York lan desainer produk, Patrick Martinez. Wujud saka unsur modulasi cilik sing dirancang khusus kanggo ngidini jerami ngombe standar digandhengake, supaya bisa nggawe macem-macem konstruksi. Konektor JIX kasedhiya grids warata sing gampang nyuwil, intersect, lan dikunci ing papan. Kanthi JIX, sampeyan bisa nggawe kabeh saka struktur ukuran kamar ambisi kanggo patung meja ndhuwur sing rumit, kabeh nggunakake konektor JIX lan ngombe jerami.

Koleksi Jedhing

CATINO

Koleksi Jedhing CATINO lair saka kepinginan kanggo menehi wujud pamikiran. Koleksi iki eva puisi ing saben dinten liwat unsur-unsur sing gampang, sing nyalinake archetypes sing ana ing imajinasi kita kanthi cara kontemporer. Iki nuduhake bali menyang lingkungan sing anget lan solidaritas, liwat nggunakake kayu alami, digawe saka padhet lan dipasang supaya tetep abadi.

Cuci

Angle

Cuci Ana pirang-pirang alat cuci kanthi desain sing apik banget ing donya. Nanging kita nawakake kanggo ndeleng iki saka sudut sing anyar. Kita pengin menehi kesempatan kanggo seneng proses nggunakake sink lan ndhelikake kanthi rinci nanging ora estetis minangka bolongan got. "Sudut" yaiku desain laconic, sing mikir kabeh rincian kanggo nggunakake lan ngresiki sistem. Sajrone nggunakake sampeyan ora bisa ndeleng bolongan got, kabeh katon kaya banyu mung ilang. Efek iki, digandhengake karo khayalan optik diraih kanthi lokasi khusus permukaan sink.

Speaker Portabel

Ballo

Speaker Portabel Studio desain Swiss BERNHARD | BURKARD ngrancang spiker unik kanggo OYO. Penutur pamicara minangka papan sing sampurna lan ora ana pendirian sing nyata. Penutur BALLO nyelehake, muter utawa nggantungake pengalaman musik 360 gelar. Desain kasebut nderek prinsip desain minimalis. Sabuk warna warni nyerang loro hemispheres. Nglindhungi speker lan nambah nada bass nalika ana ing permukaan. Penutur kasebut dilengkapi baterei Lithium sing bisa diisi ulang maneh lan kompatibel karo piranti audio umume. Jack 3.5mm minangka plug biasa kanggo headphone. Penutur BALLO kasedhiya ing sepuluh warna liyane.