Majalah Desainer
Majalah Desainer
Program Kesetiaan Kertu Kredit

Education Currency

Program Kesetiaan Kertu Kredit Iki minangka program kasetyan kertu bank merek sing disponsori antarane bank sing ngetokake sekuritas lan institusi pendidikan pasangan sing menehi hadiah minangka wujud hak-hak belajar jam sing dikumpulake menyang unit sing luwih gedhe yaiku hak jam kredit sing diwenehake marang para pemegang kartu kanthi nggunakake dhuwit kanthi kartu, hak jam kredit sing diklumpukake bisa ditebus nalika dheweke njupuk kursus pendidikan ing institusi pendidikan pasangan iki. Minangka bali kanggo hak jam kredit, bank bakal nggawe persetujuan saham bareng ijol-ijolan karo institusi iki. Target proyek yaiku ndukung finansial kanggo entuk target pendidikan lan sektor pendhidhikan.

Papan Pambuko Kanggo Pameran Perdagangan Jam Tangan

Salon de TE

Papan Pambuko Kanggo Pameran Perdagangan Jam Tangan Desain ruang introduksi 1900m2 dibutuhake, sadurunge para pengunjung njelajah 145 merek jam tangan internasional ing Salon de TE. Kanggo nggambar imajinasi para pengunjung babagan gaya urip mewah lan romantik "Travel Train Train" dikembangake minangka konsep utama. Kanggo nggawe drama konser resepsi kasebut diowahi dadi tema stasiun awan awan kanthi adegan platform kereta api sore ing jendela kanthi jendela kreta ukuran kanthi ukuran foto visual. Pungkasan, arena multi-fungsi kanthi pentas mbukak menyang macem-macem pertunjukan branded.

Atraksi Turis

In love with the wind

Atraksi Turis Bèntèng Katresnan angin ana ing abad kaping-20 sing mapan ing desa Ravadinovo, Area ing tengah gunung Strandza. Dolan maring lan seneng koleksi sing misuwur ing jagad, arsitektur sing apik banget lan crita kulawarga sing nyenengake. Bersantai ing tengah-tengah kebon sing idyll, seneng karo kayu lan tlaga ing tlaga lan rumangsa semangat dongeng.

Obyek Wisata

The Castle

Obyek Wisata Bèntèng minangka proyek pribadi sing diwiwiti rong puluh taun kepungkur ing taun 1996 saka impen wiwit cilik kanggo mbangun Bèntèng, padha karo dongeng. Desainer uga minangka arsitek, konstruktor lan desainer lanskap. Gagasan utama proyek kasebut yaiku kanggo nggawe papan kanggo rekreasi kulawarga, kaya obyek wisata.

Prodhuk Pendhidhikan

Shine and Find

Prodhuk Pendhidhikan Keuntungan sing paling penting saka produk iki yaiku gampang sinau lan Perbaikan memori. Ing Shine and Find, saben Konstelasi digawe kanthi praktis, lan tantangan iki bola-bali dipraktikake. Ndadekake gambar sing tahan lama. Sinau kanthi cara iki, praktis lan sinau lan mbaleni, ora mboseni lan ndadekake Memori sing luwih tahan lama lan nyenengake. Pancen emosional, interaksi, sederhana, murni, minimal lan modern.

Hotel

Yu Zuo

Hotel Hotel iki dumunung ing tembok tembok candhi Dai, ing ngisor Gunung Tai. Tujuan desainer yaiku ndandani desain hotel kanggo menehi tamu sing akomodasi sing tenang lan nyaman, lan ing wektu sing padha, supaya para tamu ngalami sejarah lan budaya sing unik ing kutha iki. Kanthi nggunakake bahan sing gampang, nada cahya, lampu sing alus, lan karya seni sing dipilih kanthi tliti, ruang kasebut nuduhake rasa sejarah lan kontemporer.