Majalah Desainer
Majalah Desainer
Robot Mobile Otonom

Pharmy

Robot Mobile Otonom Robot navigasi otonomi kanggo logistik rumah sakit. Sistem layanan produk kanggo nindakake pangiriman sing efisien aman, nyuda kemungkinan profesional kesehatan kena pengaruh kanggo lara, nyegah penyakit pandemi ing antarane staf rumah sakit lan pasien (COVID-19 utawa H1N1). Desain kasebut mbantu ngatasi kiriman rumah sakit kanthi gampang ngakses lan safety, nggunakake interaksi pangguna sing ora rumit liwat teknologi sing ramah. Unit robotic duwe kemampuan kanggo mindhah otonom menyang lingkungan njero ruangan lan wis nyelarasake aliran karo unit sing padha, dadi bisa kerja kolaborasi tim robot.

Diffusor Gondho Pinter

Theunique

Diffusor Gondho Pinter Agarwood ora langka lan larang regane. Ambu mung bisa dijupuk saka kobong utawa ekstraksi, digunakake ing njero ruangan lan diwenehake dening sawetara pangguna. Kanggo ngatasi watesan iki, diffusor aroma kayu sing asli lan tablet kayu kayu digawe saka alam digawe sawise upaya 3 taun kanthi luwih saka 60 desain, 10 prototipe lan 200 eksperimen. Iki nduduhake model bisnis anyar lan nggunakake konteks kanggo industri kayu kayu. Pangguna mung bisa masang diffusor ing jero mobil, ngatur wektu, kapadhetan lan macem-macem aroma kanthi gampang lan nyenengake aromaterapi sing nyenengake ing ngendi wae lan kapan wae nyopir.

Mesin Juicer Otomatis

Toromac

Mesin Juicer Otomatis Toromac dirancang khusus kanthi tampilan sing kuwat kanggo nggawa cara anyar jus jus jeruk sing diremes. Digunakake kanggo ekstraksi jus maksimal, iku kanggo restoran, kafet lan pasar lan desain premium menehi pengalaman sing ramah ngirim rasa, kesehatan lan kebersihan. Nduwe sistem inovatif sing ngethok woh kanthi vertikal lan ngencengi halves kanthi tekanan puter. Iki tegese kinerja maksimal bisa digayuh tanpa diremet utawa ndemek cangkang.

Ban Transformatif

T Razr

Ban Transformatif Ing wektu cedhak, panyebaran pembangunan transportasi listrik ana ing ngarep. Minangka pabrikan mobil, Maxxis tetep mikir kepiye bisa ngrancang sistem cerdas sing layak sing bisa melu gaya iki lan malah mbantu nyepetake. T Razr minangka ban cerdas sing dikembangake kanggo kabutuhan. Sensor sing dibangun kanthi aktif ndeteksi macem-macem kahanan nyopir lan menehi sinyal aktif kanggo ngowahi ban kasebut. Tapak gedhe sing ditambahi lan ganti wilayah kontak kanggo nanggepi sinyal, mula bisa ningkatake kinerja traction.

Layanan Rekomendasi Musik

Musiac

Layanan Rekomendasi Musik Musiac minangka mesin rekomendasi musik, nggunakake partisipasi proaktif kanggo nemokake pilihan sing tepat kanggo pangguna. Tujuane kanggo ngusulake antarmuka alternatif kanggo nantang autokrasi algoritma. Nyaring informasi wis dadi cara nggoleki sing ora bisa ditindakake. Nanging, nggawe efek kamar echo lan ngalangi pangguna ing zona sing santai kanthi tliti miturut kekarepane. Pangguna dadi pasif lan mungkasi pitakonan babagan mesin sing diwenehake. Wektu luang kanggo mriksa pilihan bisa nambah biaya bio sing gedhe, nanging iki minangka upaya sing nggawe pengalaman sing migunani.

Piano Hibrida Mewah

Exxeo

Piano Hibrida Mewah EXXEO minangka Elekant Sato Piano kanggo papan kontemporer. Wangun unik unik nampilake gelombang swara dimensi telung dimensi. Pelanggan bisa nggawe piano kanthi lengkap supaya bisa selaras karo lingkungane minangka potongan Art Art Dekorasi. Piano berteknologi tinggi iki digawe saka bahan Eksotik kaya Serat Karbon, Kulit Otomotif premium lan sistem speaker soundboard Aerospace kelas; ngetrenake sawetara piano dinamis sing wiyar liwat 200 Watt, 9 sistem swara speker. Baterei sing dibangun khusus ngidini piano bisa nindakake nganti 20 jam kanthi biaya siji.