Majalah Desainer
Majalah Desainer
Aplikasi Jam

Dominus plus

Aplikasi Jam Dominika nambah wektu kanthi cara asli. Kaya titik ing potongan dominoe telung kelompok titik sing diwakili: jam, puluhan menit lan menit. Wektu dina bisa diwaca saka warna titik: ijo kanggo AM; kuning kanggo PM. Aplikasi ngemot wektu, jam lan weker weker. Kabeh fungsi bisa dilayari kanthi nutul titik sudhut sing diskret. Wis desain asli lan seni nampilake Pasuryan Wektu ing abad kaping 21. Iki dirancang ing simbiosis sing apik kanthi kasus piranti portebel Apple. Nduwe antarmuka prasaja kanthi sawetara tembung sing dibutuhake kanggo ngoperasikake.

Papan Komersial

De Kang Club

Papan Komersial Dekang dumunung ing pusat komersial ing Guangzhou, China, minangka SPA lan hiburan minangka salah sawijining proyek komersial. Proyèk kasebut ing konsep desain "lanskap kutha" minangka pitunjuk dhasar kanggo nuntut tuntutan kutha modern.

Kertu Pesen

Standing Message Card “Post Animal”

Kertu Pesen Ayo kit kriya kertas kewan ngirim pesen penting sampeyan. Tulis pesen ing awak banjur kirim bareng karo bagean liyane ing amplop. Iki minangka kertu pesen sing nyenengake sing bisa ditampa nganggo lan nampilake. Nampilake enem kewan sing beda-beda: bebek, babi, zebra, penguin, jerapah lan reindeer. Urip karo Desain: Desain kualitas nduweni kekuwatan kanggo ngowahi ruang lan ngowahi pikiran pangguna. Dheweke menehi panglipur kanggo ndeleng, nyekel lan nggunakake. Dheweke ora entheng lan unsur kejutan, papan sing akeh.

Sofa Sing Ndandani

Mäss

Sofa Sing Ndandani Aku pengin nggawe sofa modular sing bisa diowahi ing sawetara solusi lenggahan sing kapisah. Perabotan kabeh mung ana rong lembar sing bentuke padha kanggo mbentuk macem-macem solusi. Struktur utama yaiku bentuk lateral lengen sing padha nanging mung luwih tebal. Lengan lengen bisa diowahi 180 derajat kanggo ngganti utawa terus bagean utama perabotan.

Kek Ngadeg

Temple

Kek Ngadeg Saka popularitas sing tuwuh ing panggangan omah, kita bisa ndeleng kebutuhan modern modern, sing bisa disimpen ing lemari utawa nggambar. Gampang kanggo ngresiki lan mesin cuci piring kanthi aman. Kuil gampang dipasang lan intuisi kanthi ngusapake piring ing utomo tapered tengah. Disassembly mung gampang kanthi gampang ngusapake. Kabeh 4 unsur utama dianakaké bebarengan dening Stacker. Stacker mbantu njaga kabeh unsur kanggo panyimpenan kompak macem sudhut. Sampeyan bisa nggunakake konfigurasi piring sing beda kanggo macem-macem acara.

Kursi Lounge

Bessa

Kursi Lounge Dirancang kanggo area ruangan hotel, resor lan pendhudhuk pribadi, kursi ruang istirahat Bessa selaras karo proyek desain interior modern. Rancangan kasebut menehi ketenangan sing ngajak pengalaman sing kudu dikelingake. Sawise ngrampungake produksi rampung, bisa entuk keseimbangan ing antarane wujud, desain kontemporer, fungsi lan nilai organik.