Majalah Desainer
Majalah Desainer
Sofa

Shell

Sofa Sofa Shell muncul minangka kombinasi garis cangkang segara lan tren fashion kanggo niru teknologi eksoskeleton lan percetakan 3d. Tujuane yaiku nggawe sofa kanthi ilusi optik. Perabot sing kudune entheng lan gampang dienggo ing omah lan ing njobo. Kanggo nggayuh efek entheng, tali tali nilon digunakake. Mula, kekerasan bangke kasebut seimbang karo tenun lan lemes saka garis siluet. Dhasar kaku ing bagean sudhut kursi bisa digunakake minangka tabel sisih lan kursi ndhuwur ndhuwur lan bantal ngrampungake komposisi kasebut.

Restoran

Chuans Kitchen II

Restoran Chuan's Kitchen II, sing njupuk loro-lorone ireng Sichuan Yingjing lan bahan-bahan lemah tambang saka konstruksi metro minangka medium, minangka restoran eksperimen sing dibangun ing eksperimen seni rakyat tradisional saiki. Munculake tapel wates bahan lan njelajah bentuk seni tradisional rakyat modern, Infinity Mind ngeklik gasket sing dibuwang sawise ngobongake proses earthenware ireng Yingjing, lan nggunakake minangka unsur dekorasi utama ing Dapur Chuan II.

Kursi

Infinity

Kursi Penekanan utama desain kursi tanpa wates digawe tepat ing mundur. Minangka referensi simbol infiniti - tokoh sing dibalik saka wolung. Kaya ganti wujud nalika ngowahi, netepake dinamika garis lan nggawe tandha infiniti ing sawetara pesawat. Pinggiran kasebut ditarik karo sawetara pita elastis sing dadi gelung njaba, sing uga ngasilake simbolisme siklus urip lan keseimbangan tanpa wates. Penekanan tambahan diselehake ing sikil-sikil sing unik sing ndandani aman lan ndhukung bagean sisih kursi kaya clamp.

Cafe

Hunters Roots

Cafe Menjawab ringkes kanggo estetika modern sing resik, interior sing diilhami dening peti buah kayu sing digunakake ing bentuk abstrak digawe. Kothak ngisi spasi, nggawe bentuk patung sing mirip, kaya sing ana, sing digawe saka bentuk geometri sing gampang lan lurus. Asil minangka pengalaman spasial sing resik lan dikendhaleni. Desain cerdas uga nggedhekake ruang sing winates kanthi ngowahi peralatan praktis dadi fitur hiasan. Lampu, lemari lan rak bisa menehi kontribusi kanggo konsep desain lan visual sculptural.

Patung Lampu Kristal

Grain and Fire Portal

Patung Lampu Kristal Diwenehi saka kayu lan kristal kwarsa, patung cahya organik iki nggunakake kayu sing terus-terusan saka kayu kayu sing wis lawas. Digunakake nganti pirang-pirang puluh taun dening srengenge, angin, lan udan, kayu banjur digawe tangan, wedhi, diobong lan rampung dadi prau kanggo nggunakake lampu LED lan nggunakake kristal kuarza minangka diffuser alami. 100% kristal quartz asli sing ora digunakake digunakake ing saben patung lan umur 280 yuta taun. Macem-macem teknik finishing kayu kalebu cara Shou Sugi Ban nggunakake geni kanggo njaga lan kontras warna.

Lampu

Capsule

Lampu Bentuk lampu Capsule mbaleni wujud kapsul sing nyebar ing jagad modern: obat-obatan, struktur arsitektur, kapal angkasa, thermoses, tabung, kapsul wektu sing ngirim pesen menyang keturunan nganti pirang-pirang puluh taun. Bisa dadi rong jinis: standar lan elongated. Lampu kasedhiya ing sawetara warna kanthi macem-macem transparansi. Ikat tali nilon nambah efek gawenan tangan menyang lampu kasebut. Wangun universal kanggo nemtokake kesederhanaan babagan produksi lan produksi massa. Simpen ing proses produksi lampu minangka kauntungan utamane.