Majalah Desainer
Majalah Desainer
Lobi Bangunan Omah Lan Ruang Tamu

Light Music

Lobi Bangunan Omah Lan Ruang Tamu Kanggo Light Music, lobi omah lan desain ruangan, Armand Graham lan Aaron Yassin saka New York City adhedhasar A + A Studio pengin nyambungake ruang kasebut menyang tetanggan dinamis Adams Morgan ing Washington DC, ing papan pemandangan hiburan wengi lan musik, saka jazz menyang Go-go to rock punk lan elektronik mesthi dadi pusat. Iki minangka inspirasi kreatife; Asil minangka ruang unik sing nggabungake metode fabrikasi digital kanthi ujung nganggo teknik artisanal tradisional kanggo nggawe jagad immersive kanthi nadi lan irama dhewe sing menehi pamuji marang musik asli DC sing sregep.

Tabel

Codependent

Tabel Psikologi lan desain psikologi meldod, fokus khusus ing manifestasi fisik saka kahanan psikologis, cod dependency. Iki loro tabel sing saling kudu gumantung saben liyane supaya bisa dienggo. Kaloro bentuk kasebut ora bisa ngadeg siji-sijine, nanging bebarengan nggawe siji fungsional. Tabel pungkasan minangka conto sing kuwat banget tinimbang kabeh bagean kasebut.

Interior Komersial

Nest

Interior Komersial Lantai dienggo dening rong profesional unik - penasehat ukum lan arsitek sing nelpon pesenan hirarkis. Pilihan lan rincian elemen minangka upaya kanggo njaga tampilan kabeh, lemah, lan kanggo nyegerake seni lokal lan bahan bangunan. Campuran lan aplikasi bahan sing ramah lingkungan, ukuran bukaan, kabeh didorong kanthi kelingan karo iklim lokal supaya lingkungan sing sarujuk bakal ngrampungake praktik sing ilang bareng-bareng nyusun praktik sustainable.

Cutlery

Ingrede Set

Cutlery Set hiasan Ingrede dirancang kanggo nyatakake kebutuhan kanggo nyampurnakake saben dinane. Garpu garpu, sendhi lan piso nggunakake magnet. Motong kasebut kanthi vertikal lan nggawe harmoni menyang meja. Bentuk matématika sing dienggo kanggo mbentuk siji cairan sing dumadi saka telung lembar sing béda-béda. Cara iki nggawe kemungkinan anyar sing bisa ditrapake kanggo macem-macem produk kayata desain tableware lan desain peralatan liyane.

Layanan Rekomendasi Musik

Musiac

Layanan Rekomendasi Musik Musiac minangka mesin rekomendasi musik, nggunakake partisipasi proaktif kanggo nemokake pilihan sing tepat kanggo pangguna. Tujuane kanggo ngusulake antarmuka alternatif kanggo nantang autokrasi algoritma. Nyaring informasi wis dadi cara nggoleki sing ora bisa ditindakake. Nanging, nggawe efek kamar echo lan ngalangi pangguna ing zona sing santai kanthi tliti miturut kekarepane. Pangguna dadi pasif lan mungkasi pitakonan babagan mesin sing diwenehake. Wektu luang kanggo mriksa pilihan bisa nambah biaya bio sing gedhe, nanging iki minangka upaya sing nggawe pengalaman sing migunani.

Prototipe Omah

No Footprint House

Prototipe Omah NFH dikembangake kanggo produksi serial, adhedhasar kotak alat sing luwih gedhe saka typologies tip prefabricated. Prototipe pisanan dibangun kanggo kulawarga Walanda ing sisih kidul-kulon Costa Rica. Dheweke milih konfigurasi rong kamar kanthi struktur baja lan kemasan kayu pinus, sing dikirim menyang lokasi target ing siji truk. Bangunan iki dirancang sekitar inti layanan pusat supaya bisa ngoptimalake efisiensi logistik babagan pemasangan, pangopènan lan panggunaan. Proyek kasebut kepengin kanggo kelestarian integral ing kinerja ekonomi, lingkungan, sosial lan ruang keruangan.

Wawancara desain dina

Wawancara karo desainer sing misuwur ing jagad.

Waca wawancara lan obrolan pungkasan babagan desain, kreatifitas lan inovasi ing antarane wartawan desainer lan desainer, seniman lan arsitek sing misuwur ing jagad. Deleng proyek desain paling anyar lan desain sing bisa dianugerahi dening desainer, seniman, arsitek lan produser sing misuwur. Temokake wawasan anyar babagan kreatifitas, inovasi, seni, desain lan arsitektur. Sinau babagan proses desain para perancang gedhe.