Majalah Desainer
Majalah Desainer
Rumah Sakit

Warm Transparency

Rumah Sakit Konvensional, rumah sakit cenderung dadi papan sing ora duwe warna utawa materi sing ora alami amarga bahan struktur gawean kanggo nambah fungsi lan efisiensi. Mula, pasien rumangsa ora kapisah saka urip saben dina. Timbang-timbang kanggo lingkungan sing kepenak yen pasien bisa mbuwang lan bebas saka stres, kudu ditindakake. Arkitek TSC nyedhiyakake papan sing terbuka lan nyaman kanthi nyetel ruang langit-langit terbuka lan LV sing gedhe kanthi nggunakake akeh bahan kayu. Transparansi arsitektur sing nyenengake iki nyambungake wong lan layanan medis.

Anting-Anting

Van Gogh

Anting-Anting Anting-anting inspirasi dening wit almond ing Blossom dicet dening Van Gogh. Delicacy cabang digawe dening chain Cartier sing alus sing, kaya cabang, digulung nganggo angin. Werna macem-macem gemstones sing beda, saka meh putih nganti warna pink sing luwih jero, nggambarake nuansa kembang. Kluster kembang mekar diwujudake kanthi potongan potongan sing beda. Digawe nganggo emas 18k, perhiasan jambon, morganit, sapir pink lan turmaline jambon. Rampung lan tekstur rampung. Cahya sing entheng lan pas sing sampurna. Iki rawuh musim semi ing bentuk permata.

Omah Omah

Slabs House

Omah Omah Slab House dirancang kanggo bahan konstruksi juxtapose, nggabungake kayu, beton, lan baja. Rancangan kasebut saiki minangka hyper-modern durung wicaksana. Jendela sing amba minangka titik fokus langsung, nanging dilindhungi saka cuaca lan jalanan kanthi papan beton. Kebon kasebut ngemot akeh ing properti kasebut, ing tingkat lemah lan ing lantai pertama, ngidini para warga rumangsa sesambungan karo alam nalika sesambungan karo properti kasebut, nggawe aliran sing unik amarga salah sawijining pindah saka lawang mlebu menyang wilayah sing urip.

Omah

VH Green

Omah Omah iki tetep ijo ing planar lan stereoskopik, sing nggawe lingkungan sing apik kanggo warga lan kutha. Ing wilayah Asia sing cerah, Breeze Soleil nggunakake ijo iki minangka cara mikir sing efektif banget. Ora mung fungsi srengenge nalika musim panas, nanging uga njaga privasi, nyingkiri gangguan dalan lan efek pendinginan kanthi irigasi kanthi otomatis.

Greja

Mary Help of Christian Church

Greja Diwenehi ekstensi komunitas Katolik lan nambah turis ing pulau Samui, Suratthani. Maria Bantuan saka njaba pasamuan Kristen dirancang ing wangun gabungan tangan ndedonga, swiwi Angle lan Sinar Roh Suci. Ruang internal, keamanan kayadene ing kandungan ibu. Kanthi nggunakake cahya sing dawa lan sempit lan swiwi konkrit penebat bobot entheng gedhe sing mlaku nganggo lampu kosong digawe kanggo nggawe bayangan sing tetep ganti kanthi wektu isih bisa njaga interior. Nyilikake hiasan simbolis lan nggunakake materi alami minangka katemton kanthi tenang nalika ndedonga.

Omah Omah

Abstract House

Omah Omah Omah kasebut nggunakake estetika modern nalika njaga pekarangan tengah, sing ngetrapake praktik Kuwaiti tradisional ing bangunan omah. Omah iki diidini bisa ngakoni kalakon kepungkur lan saiki, tanpa clame. Fitur banyu ing undhak-undhakan lawang utama, lantai menyang kaca langit-langit mbantu supaya ruangan luwih mbukak, saengga pangguna supaya ora ana ing njaba lan ing jero, kepungkur lan saiki, kanthi gampang.

Tim desain dina

Tim desain paling apik ing donya.

Kadhangkala sampeyan kudu tim desainer sing gedhe banget kanggo desain kanthi saestu desain. Saben dina, kita nampilake tim desain sing inovatif lan kreatif sing apik kanggo ngasilake penghargaan. Jelajahi lan nemokake arsitektur asli lan kreatif, desain, mode, desain grafis lan strategi desain sing apik saka tim desain ing saindenging jagad. Entuk inspirasi karo karya asli dening desainer master agung.