Majalah Desainer
Majalah Desainer
Hotel

LiHao

Hotel Bali menyang alam, stasiun budaya kutha. Nggawe gaya urip sing olahan. Eksklusif seneng kanthi tenang lan sepi. Hotel kasebut ana ing area Pembangunan Zona Pembangunan Teknologi Tinggi Baoding. Perancang ngrancang maneh hotel resort kutha kanthi pemikiran holistik liwat nggabungake ing lingkungan sekitar, arsitektur, lanskap lan njero ruangan kanggo nggawe ruang hotel sing canggih, alami lan nyaman. Ayo para pengunjung bisnis rumangsa urip kanthi tenang, nyolong luang setengah dina.

Kantor Penjualan

Suzhou·Merchants Great Lakes Century

Kantor Penjualan Kanthi lumahing banyu minangka pangilon, gambar inggilitas bangunan kasebut mati; kanthi patung lan tanduran minangka unsur, kapentingan banyu dibentuk liwat dekorasi; kanthi tanduran ngambang lan ganti sumber banyu lan lampu seni, minat kasebut dibentuk ; Kanthi banyu minangka jiwa, kombinasi seni lan fungsi diuripake liwat titik ganti; kolam renang sing amba, ing sinar srengenge, banyu nyemprot, bening lan transparan, sumunar liwat banyu sing padhang, bisa ndeleng sikap saben jubin kanthi jelas, kayane uga ngresiki pikiran manungsa kanthi umum.

Perumahan Multi Unit

Best in Black

Perumahan Multi Unit Best in Black yaiku proyek sing tujuane nggawe bangunan omah anyar. Desain interior apartemen kasebut nggambarake desain industri arsitektur Mexico, bahan sing dipilih yaiku nggambarake rasa kagum ing wilayah umum lan tampilan sing anget kanggo apartemen, iki beda karo fasad sing resik. Sekawan fase cetha diilhami kanthi pamrentahan kanthi acak saka bentuk game Tetris sing mbentuk tembok lan windows bangunan, nggawe atmosfer sing ringan sing ngasilake rasa kepenak kanggo pangguna.

Piano Hibrida Mewah

Exxeo

Piano Hibrida Mewah EXXEO minangka Elekant Sato Piano kanggo papan kontemporer. Wangun unik unik nampilake gelombang swara dimensi telung dimensi. Pelanggan bisa nggawe piano kanthi lengkap supaya bisa selaras karo lingkungane minangka potongan Art Art Dekorasi. Piano berteknologi tinggi iki digawe saka bahan Eksotik kaya Serat Karbon, Kulit Otomotif premium lan sistem speaker soundboard Aerospace kelas; ngetrenake sawetara piano dinamis sing wiyar liwat 200 Watt, 9 sistem swara speker. Baterei sing dibangun khusus ngidini piano bisa nindakake nganti 20 jam kanthi biaya siji.

Omah Sale

Zhonghe Kechuang

Omah Sale Proyek iki ngupayakake ambane lan akurasi materi, teknologi lan ruang, lan negesake integritas fungsi, struktur lan wujud. Liwat gabungan efek lampu lan bahan anyar kanggo dadi elemen estetika sing paling apik, supaya bisa nggayuh tujuan desain kanthi ngethok, kanggo menehi penghargaan teknologi tanpa watesan.

Omah Omah

Casa Lupita

Omah Omah Casa Lupita menehi penghargaan kanggo arsitektur kolonial klasik Merida, Mexico lan tetanggan sing ana sejarah. Proyek iki melu pemulihan saka casona, sing dianggep minangka situs warisan, uga arsitektur, interior, perabot lan desain lanskap. Premis konseptual saka proyek kasebut yaiku juxtaposition arsitektur kolonial lan kontemporer.

Tim desain dina

Tim desain paling apik ing donya.

Kadhangkala sampeyan kudu tim desainer sing gedhe banget kanggo desain kanthi saestu desain. Saben dina, kita nampilake tim desain sing inovatif lan kreatif sing apik kanggo ngasilake penghargaan. Jelajahi lan nemokake arsitektur asli lan kreatif, desain, mode, desain grafis lan strategi desain sing apik saka tim desain ing saindenging jagad. Entuk inspirasi karo karya asli dening desainer master agung.