Majalah Desainer
Majalah Desainer
Seni Visual

Loving Nature

Seni Visual Sifat tresna minangka proyek potongan seni sing ditresnani kanggo tresna lan ngormati alam, kabeh barang sing ana. Ing saben lukisan, Gabriela Delgado menehi perhatian khusus babagan warna, milih unsur kanthi ati-ati sing dicampur kanthi harmoni kanggo ngrampungake kanthi ringkes nanging gampang. Penelitian lan katresnan asli kanggo desain menehi kemampuan intuisi kanggo nggawe potongan warna sing sregep kanthi unsur-unsur titik wiwit saka hebat nganti akale. Budaya lan pengalaman pribadi dheweke mbentuk komposisi dadi narasi visual sing unik, sing mesthi bakal ndandani swasana kanthi alam lan nyenengake.

Novel

180º North East

Novel "180º North East" minangka 90.000 narasi tembung petualangan. Iki nyritakake kisah nyata lelungan sing ditindakake Daniel Kutcher liwat Australia, Asia, Kanada lan Skandinavia ing musim gugur taun 2009 nalika dheweke umur 24. Integrasi ing teks teks utama sing nyritakake babagan apa sing dialami lan sinau sajrone lelungan. , foto, peta, teks lan video ekspresif mbantu nyemplungake pembaca sajrone ngulandara lan menehi pangerten sing luwih pribadi kanggo pengalaman pribadi panulis.

Photoinstallation

Decor

Photoinstallation Ing bangunan model aku pengin menehi pikiran babagan kasunyatan, manawa kita nimbang kita lan ndeleng minangka skenario menyang skenario sing dibayangake. Skenario kanthi alami lan gampang rusak. Apa sing ana ing mburi utawa apa sing bakal kedadeyan nalika cetakan hiasan bisa uga ora minangka ramalan sing bakal teka, nanging nggawe proses anyar. Gambar liyane apa sing bakal kelakon nalika acara wis rampung.

Desain Teater

Crossing the line

Desain Teater Tindak alesan babagan monolog lan akibat, apa sing ndadékaké tumindak, mula kita ora bakal dianggep bisa. Kanthi nempelake para pamirsa ing meja meja, kaya pengadilan Eropa, aku pengin nggawe kamar ing ngendi para pamirsa melu, sesambungan lan nggambarake bagean dhewe ing sawijining acara.

Lenggahan Kanggo Penunggang Transit

Door Stops

Lenggahan Kanggo Penunggang Transit Door Stops minangka kolaborasi antara para perancang, seniman, para penunggang lan warga masarakat kanggo ngisi ruang umum sing diabaikan, kaya mandeg transit lan akeh kosong, kanthi kesempatan lenggahan supaya kutha kasebut dadi papan sing luwih kepenak. Dirancang kanggo menehi alternatif sing luwih aman lan estetis kanggo sing saiki ana, unit kasebut disedhiyakake karo tampilan seni umum sing diwenehake saka seniman lokal, nggawe area tunggu sing gampang dingerteni, aman lan nyenengake para penunggang.

Desain Lan Konsep Gaya Rambut

Hairchitecture

Desain Lan Konsep Gaya Rambut HAIRCHITEKTUR asil saka hubungane karo juru gunting rambut - Gijo, lan klompok arkitek - FAHR 021.3. Kanthi motivasi dening Budaya Budaya Eropa ing Guimaraes 2012, dheweke ngusulake ide kanggo nggabungake rong metodologi kreatif, Arsitektur & Gaya rambut. Kanthi tema arsitektur brutalis asil kasebut minangka gaya rambut anyar sing apik tenan sing nuduhake rambut transformasi kanthi komuni mutlak karo struktur arsitektur. Asil sing ditampilake yaiku sifat kandel lan eksperimen kanthi interpretasi kontemporer sing kuwat. Pakaryan lan katrampilan penting kanggo nggayuh rambut sing biasa.