Majalah Desainer
Majalah Desainer
Desain Ui

Moulin Rouge

Desain Ui Proyek iki dirancang kanggo wong sing pengin nghias ponsel dhewe karo tema Moulin Rouge sanajan ora nate ngunjungi Moulin Rouge ing Paris. Tujuan utama yaiku nawakake pengalaman digital sing luwih apik lan kabeh faktor desain yaiku nggambarake swasana Moulin Rouge. Konsumen bisa ngatur pratinjau lan lambang desain sing disenengi kanthi nutul gampang ing layar.

Bungkusan Kosmetik

Clive

Bungkusan Kosmetik Konsep bungkusan kosmetik Clive lair dadi beda. Jonathan ora mung kepengin nggawe produk kosmetik liyane nganggo produk sing umum. Ditemtokake kanggo njelajah sensitivitas luwih akeh lan luwih sithik tinimbang dheweke percaya babagan perawatan pribadi, dheweke ngrampungake salah sawijining tujuan utama. Imbangan antarane awak lan pikiran. Kanthi desain inspirasi Hawaii, kombinasi godhong tropis, tonitas segara, lan pengalaman tactile paket menehi sensasi ngendhokke lan tentrem. Kombinasi iki ndadekake bisa nggawa pengalaman kasebut ing desain kasebut.

Buku Konsep Lan Poster

PLANTS TRADE

Buku Konsep Lan Poster PLANTS TRADE minangka pirang-pirang spesimen spesies botani sing inovatif lan seni, sing dikembangake kanggo nggawe hubungan sing luwih apik antarane manungsa lan alam tinimbang bahan pendhidhikan. Buku Konsep Perdagangan Plugin disiapake kanggo mbantu ngerti produk kreatif iki. Buku kasebut, sing dirancang kanthi ukuran sing padha karo produk kasebut, ora mung foto alam nanging grafis unik sing diilhami saka kawicaksanan alam. Sing luwih menarik, grafis dicithak kanthi ati-ati kanthi hurup letterpress supaya saben gambar beda-beda warna utawa teksture, kaya tanduran alami.

Poster

CELLS

Poster Ing tanggal 19 Juli 2017, PIY mbangun bangunan cilik ing Melbourne, Australia. Iki kastil cilik sing dipasang ing 761 komponen, lan dheweke jenenge & Quot; Cells & Quot; Node dirancang minangka tenon benang lan tenon lurus, sing diringkes minangka & Quot; East Tenon & amp; Mortise West & Quot; Sampeyan bakal nemokake produk, kalebu rak-rak, sinau lan rak sepatu, lan sapiturute, kabeh bisa diremehake lan dikelumpukake dadi organisme. Banjur, sampeyan bakal ngrasakake kepinginan kanggo tuwuh kanthi bebas.

Paket Kanggo Teh

Seven Tea House

Paket Kanggo Teh Tea Hall Brand, njupuk gambar sing tumpah lan nyebarake kanthi bebas lan santai, konsep proses nggawe bir teh, kuwat utawa ringkih, ganti tanpa diduga, minangka unsur lukisan teh nalika ngrasakake tèh. Pesona kasual kanggo njupuk tinta minangka tinta lan nggunakake driji minangka pena, ngluncurake pikirane kulawarga bale tawa urip kanthi lanskap. Desain paket asli ngirimake suasana nyaman, nyatakake wektu sing nyenengake kanggo urip bareng karo teh.

Promosi Merek

Project Yellow

Promosi Merek Proyek Kuning minangka Proyek seni lengkap sing ngetrapake konsep visual Kabeh iku Kuning. Miturut visi utama, tampilan ruangan gedhe bakal digawe ing macem-macem kutha, lan pirang-pirang turunan budaya lan kreatif bakal digawe bebarengan. Minangka IP visual, Project Kuning duwe gambar visual sing rumit lan skema warna sing semangat kanggo mbentuk wawasan kunci sing digabung, sing ndadekake wong bisa lali. Cocog kanggo promosi online lan offline kanthi skala gedhe, lan output turunan visual, dadi proyek desain unik.