Majalah Desainer
Majalah Desainer
Ban Transformatif

T Razr

Ban Transformatif Ing wektu cedhak, panyebaran pembangunan transportasi listrik ana ing ngarep. Minangka pabrikan mobil, Maxxis tetep mikir kepiye bisa ngrancang sistem cerdas sing layak sing bisa melu gaya iki lan malah mbantu nyepetake. T Razr minangka ban cerdas sing dikembangake kanggo kabutuhan. Sensor sing dibangun kanthi aktif ndeteksi macem-macem kahanan nyopir lan menehi sinyal aktif kanggo ngowahi ban kasebut. Tapak gedhe sing ditambahi lan ganti wilayah kontak kanggo nanggepi sinyal, mula bisa ningkatake kinerja traction.

Piano Hibrida Mewah

Exxeo

Piano Hibrida Mewah EXXEO minangka Elekant Sato Piano kanggo papan kontemporer. Wangun unik unik nampilake gelombang swara dimensi telung dimensi. Pelanggan bisa nggawe piano kanthi lengkap supaya bisa selaras karo lingkungane minangka potongan Art Art Dekorasi. Piano berteknologi tinggi iki digawe saka bahan Eksotik kaya Serat Karbon, Kulit Otomotif premium lan sistem speaker soundboard Aerospace kelas; ngetrenake sawetara piano dinamis sing wiyar liwat 200 Watt, 9 sistem swara speker. Baterei sing dibangun khusus ngidini piano bisa nindakake nganti 20 jam kanthi biaya siji.

Kompleks Perhotelan

Serenity Suites

Kompleks Perhotelan Suite Serenity dumunung ing pamukiman Nikiti, Sithonia ing Chalkidiki, Yunani. Komplek iki kalebu telung unit kanthi rong puluh suite lan kolam renang. Unit bangunan nandhani wujud cakrawala spasial sing jero nalika menehi pemandangan optimal ing segara. Kolam renang minangka inti antarane akomodasi lan fasilitas umum. Komplek perhotelan minangka landmark ing wilayah kasebut, minangka cangkang ekstrovert kanthi kualitas batin.

Uv Sterilizer

Sun Waves

Uv Sterilizer SunWaves minangka sterilisasi sing bisa ngilangi kuman, jamur, bakteri lan virus mung 8 detik. Dirancang kanggo ngilangi beban bakteri sing ana ing permukaan kayata cangkir kopi utawa piring. SunWaves diciptakake kanthi ngelingi nasibe taun COVID-19, kanggo mbantu sampeyan nikmati patrap kaya ngombe teh ing kafe kanthi aman. Bisa digunakake ing lingkungan profesional lan omah amarga kanthi patrap sing gampang disterilisasi ing wektu sing cendhak liwat sinar UV-C sing umure dawa lan pangopènan minimal, uga mbantu nyuda bahan sing bisa digunakake.

Program Acara Desain

Russian Design Pavilion

Program Acara Desain pameran, kontes desain, pelatihan, konsultasi desain pendidikan lan proyek penerbitan tujuan kanggo promosi perancang lan merek Rusia ing luar negeri. Kagiyatan kita ngrangsang desainer sing nganggo basa Rusia kanggo nyampurnakake pengetahuan lan katrampilan liwat proyek internasional lan mbantu dheweke ngerti perane ing komunitas desain, kepiye promosi lan nggawe produk bisa kompetitif, lan nggawe inovasi sejati.

Alat Pendidikan Lan Pelatihan

Corporate Mandala

Alat Pendidikan Lan Pelatihan Mandala perusahaan minangka alat pendidikan lan pelatihan anyar. Minangka integrasi inovatif lan unik prinsip mandala kuno lan identitas perusahaan sing dirancang kanggo ningkatake kerja tim lan kinerja bisnis sakabehe. Salajengipun minangka unsur anyar kanggo identitas perusahaan perusahaan. Mandala perusahaan yaiku kegiatan klompok kanggo kegiatan tim utawa individu kanggo manajer. Iki dirancang khusus kanggo perusahaan tartamtu lan diwenehi warna kanthi tim utawa kanthi individu kanthi cara gratis lan intuisi ing ngendi kabeh wong bisa milih warna utawa lapangan.