Majalah Desainer
Majalah Desainer
Perhiasan Adaptasi

Gravity

Perhiasan Adaptasi Nalika ing abad kaping 21, panggunaan teknologi kontemporer dhuwur, bahan anyar utawa bentuk anyar sing ekstrem asring kudu nindakake inovasi, Graviti mbuktekake sebaliknya. Gravitasi minangka koleksi perhiasan sing bisa adaptasi mung nggunakake benang, teknik sing lawas banget, lan gravitasi, sumber daya sing ora bisa diobati. Koleksi kasebut dumadi saka pirang-pirang elemen perak utawa emas, kanthi macem-macem desain. Saben bisa digandhengake karo untaian mutiara utawa watu lan liontin. Koleksi kasebut dadi salah sawijine perhiasan sing beda-beda.

Koleksi Wanita

The Hostess

Koleksi Wanita Koleksi lulusan Daria Zhiliaeva yaiku babagan feminitas lan maskulinitas, kekuatan lan fragility. Inspirasi koleksi kasebut asale saka dongeng lawas saka literatur Rusia. Hostess Mountain Copper minangka salah sawijining penambang sihir saka dongeng Rusia lawas. Ing koleksi iki, sampeyan bisa ndeleng perkawinan ayu lurus, minangka inspirasi saka seragam pelombong, lan volume kostum nasional Rusia. Anggota-anggota: Daria Zhiliaeva (desainer), Anastasiia Zhiliaeva (asisten desainer), Ekaterina Anzylova (fotografer)

Tas Tangan, Tas Sore

Tango Pouch

Tas Tangan, Tas Sore Tango Pouch minangka tas sing pinunjul kanthi desain sing saestu inovatif. Iki minangka seni sing bisa dipakai nganggo wristlet sing bisa dienggo tangane. Ing njero cukup ruang lan konstruksi panutupan magnet lempitan menehi pambukaan sing gampang lan amba. Pouch digawe kanthi kulit kulit pedhang sing lembut kanggo sentuhan sing apik lan sisipan sisih sing ora kepenak, kanthi sengaja dibedakake karo awak utama sing digawe saka kulit sing diarani kulit.

Jas Sing Bisa Diowahi

Eco Furs

Jas Sing Bisa Diowahi Jas sing bisa dadi 7-in-1 iki diilhami dening wanita karir sing sibuk sing milih lemari klambi saben dina sing unik, ekologis lan fungsi. Ing jero, tekstil Rya Rug Scandinavia Rya Rug sing lawas nanging maneh digambar maneh kanthi cara modern sing nyebabake sandhangan wulu sing cocog kaya kursine ing babagan kinerja. Bentenane ana rinci lan kewan lan lingkungane. Sajrone pirang-pirang taun, Eco Furs wis diuji ing iklim musim dingin Eropa sing wis mbantu ngembangake kualitas mantel iki lan potongan anyar kanggo kesempurnaan.

Sandhangan

Bamboo lattice

Sandhangan Ing Vietnam, kita ndeleng teknik kisi pring ing pirang-pirang produk kayata prau, perabotan, kandhang pitik, lanterns ... Kisi pring kuwat, murah, lan gampang digawe. Wawasan kula yaiku ndandani gaya busana resort sing apik lan anggun, canggih lan menawan. Aku masang detail klambi pring iki kanggo sawetara fashionsku kanthi ngowahi kisi rutin sing mentah lan hard kanggo materi alus. Rancangku nggabungake tradhisi kanthi bentuk modern, kekerasan pola kisi lan lemes watu kain sing apik. Fokusku yaiku babagan wujud lan rincian, nggawa pesona lan feminin menyang sing nganggo.

Dering Berlian

The Great Goddess Isida

Dering Berlian Isida minangka cincin emas 14K sing nempel ing driji kanggo nggawe tampilan sing apik banget. Fasad cincin Isida dihiasi nganggo unsur unik kaya inten, amethyst, citrines, tsavorite, topaz lan dilengkapi emas putih lan kuning. Saben potongan kasebut nduweni materi sing spesifik, sing nggawe siji-saka-jinis. Kajaba iku, fase kaya kaca ing batu permata kanthi irisan nggambarake sinar cahya sing beda-beda ing macem-macem ambek, nambah karakter eksklusif kanggo cincin kasebut.