Majalah Desainer
Majalah Desainer
Greja

Mary Help of Christian Church

Greja Diwenehi ekstensi komunitas Katolik lan nambah turis ing pulau Samui, Suratthani. Maria Bantuan saka njaba pasamuan Kristen dirancang ing wangun gabungan tangan ndedonga, swiwi Angle lan Sinar Roh Suci. Ruang internal, keamanan kayadene ing kandungan ibu. Kanthi nggunakake cahya sing dawa lan sempit lan swiwi konkrit penebat bobot entheng gedhe sing mlaku nganggo lampu kosong digawe kanggo nggawe bayangan sing tetep ganti kanthi wektu isih bisa njaga interior. Nyilikake hiasan simbolis lan nggunakake materi alami minangka katemton kanthi tenang nalika ndedonga.

Omah Omah

Abstract House

Omah Omah Omah kasebut nggunakake estetika modern nalika njaga pekarangan tengah, sing ngetrapake praktik Kuwaiti tradisional ing bangunan omah. Omah iki diidini bisa ngakoni kalakon kepungkur lan saiki, tanpa clame. Fitur banyu ing undhak-undhakan lawang utama, lantai menyang kaca langit-langit mbantu supaya ruangan luwih mbukak, saengga pangguna supaya ora ana ing njaba lan ing jero, kepungkur lan saiki, kanthi gampang.

Sofa

Shell

Sofa Sofa Shell muncul minangka kombinasi garis cangkang segara lan tren fashion kanggo niru teknologi eksoskeleton lan percetakan 3d. Tujuane yaiku nggawe sofa kanthi ilusi optik. Perabot sing kudune entheng lan gampang dienggo ing omah lan ing njobo. Kanggo nggayuh efek entheng, tali tali nilon digunakake. Mula, kekerasan bangke kasebut seimbang karo tenun lan lemes saka garis siluet. Dhasar kaku ing bagean sudhut kursi bisa digunakake minangka tabel sisih lan kursi ndhuwur ndhuwur lan bantal ngrampungake komposisi kasebut.

Restoran

Chuans Kitchen II

Restoran Chuan's Kitchen II, sing njupuk loro-lorone ireng Sichuan Yingjing lan bahan-bahan lemah tambang saka konstruksi metro minangka medium, minangka restoran eksperimen sing dibangun ing eksperimen seni rakyat tradisional saiki. Munculake tapel wates bahan lan njelajah bentuk seni tradisional rakyat modern, Infinity Mind ngeklik gasket sing dibuwang sawise ngobongake proses earthenware ireng Yingjing, lan nggunakake minangka unsur dekorasi utama ing Dapur Chuan II.

Kursi

Infinity

Kursi Penekanan utama desain kursi tanpa wates digawe tepat ing mundur. Minangka referensi simbol infiniti - tokoh sing dibalik saka wolung. Kaya ganti wujud nalika ngowahi, netepake dinamika garis lan nggawe tandha infiniti ing sawetara pesawat. Pinggiran kasebut ditarik karo sawetara pita elastis sing dadi gelung njaba, sing uga ngasilake simbolisme siklus urip lan keseimbangan tanpa wates. Penekanan tambahan diselehake ing sikil-sikil sing unik sing ndandani aman lan ndhukung bagean sisih kursi kaya clamp.

Cafe

Hunters Roots

Cafe Menjawab ringkes kanggo estetika modern sing resik, interior sing diilhami dening peti buah kayu sing digunakake ing bentuk abstrak digawe. Kothak ngisi spasi, nggawe bentuk patung sing mirip, kaya sing ana, sing digawe saka bentuk geometri sing gampang lan lurus. Asil minangka pengalaman spasial sing resik lan dikendhaleni. Desain cerdas uga nggedhekake ruang sing winates kanthi ngowahi peralatan praktis dadi fitur hiasan. Lampu, lemari lan rak bisa menehi kontribusi kanggo konsep desain lan visual sculptural.

Desain dina

Desain sing apik banget. Desain apik. Desain paling apik.

Desain apik nggawe nilai kanggo masyarakat. Saben dina kita nduwe proyek desain khusus sing nduduhake kaunggulan ing desain. Dina iki, kita seneng nampilake desain sing menehi penghargaan sing nggawe beda. Kita bakal nampilake desain sing luwih apik lan inspirasi saben dina. Priksa manawa kanggo ngunjungi kita saben dinten kanggo seneng produk lan proyek desain anyar sing apik saka para perancang paling apik ing saindenging jagad.