Majalah Desainer
Majalah Desainer
Kemasan

Winetime Seafood

Kemasan Desain kemasan kanggo seri Winetime Seafood kudu nuduhake kesegaran lan keandalan produk, mesthine beda saka pesaing, bisa dadi harmoni lan dingerteni. Werna sing digunakake (biru, putih lan oranye) nggawe kontras, nandheske unsur penting lan nggambarake posisi merek. Konsep unik tunggal sing dikembangake beda karo produsen liyane. Strategi informasi visual ndadekake bisa ngenali macem-macem produk saka seri kasebut, lan panggunaan ilustrasi tinimbang foto nggawe kemasan luwih menarik.

Jeneng proyek : Winetime Seafood, Jeneng desainer : Olga Takhtarova, Jeneng Klien : SOT B&D.

Winetime Seafood Kemasan

Desain luar biasa iki minangka pemenang penghargaan desain platinum ing kompetisi desain game dolanan, game lan hobi. Sampeyan kudu ndeleng portofolio desain para pemenang penghargaan platinum kanggo nemokake akeh karya desain game, dolanan, lan game hobi sing anyar, inovatif, asli lan kreatif.

Desain dina

Desain sing apik banget. Desain apik. Desain paling apik.

Desain apik nggawe nilai kanggo masyarakat. Saben dina kita nduwe proyek desain khusus sing nduduhake kaunggulan ing desain. Dina iki, kita seneng nampilake desain sing menehi penghargaan sing nggawe beda. Kita bakal nampilake desain sing luwih apik lan inspirasi saben dina. Priksa manawa kanggo ngunjungi kita saben dinten kanggo seneng produk lan proyek desain anyar sing apik saka para perancang paling apik ing saindenging jagad.