Majalah Desainer
Majalah Desainer
Dolanan

Minimals

Dolanan Minimals minangka garis sing apik banget kanggo kewan modular sing ditondoi kanthi nggunakake palet warna primer lan bentuk geometris. Jeneng asale, sekaligus, saka tembung "Minimalisme" lan kontraksi "Mini-Animals". Mesthine, dheweke ngudhari intine dolanan kanthi ngilangi kabeh bentuk, fitur lan konsep sing ora pati penting. Bareng, nggawe warna, kewan, sandhangan lan archetypes, nyengkuyung wong milih karakter sing dikenalake karo awake dhewe.

Jeneng proyek : Minimals, Jeneng desainer : SebastiƔn Burga, Jeneng Klien : Minimals.

Minimals Dolanan

Desain sing luar biasa iki minangka pemenang penghargaan desain salaka ing kompetisi desain busana, busana lan busana. Sampeyan kudu ndeleng portofolio desain desainer pemenang penghargaan perak kanggo nemokake akeh karya desain busana, klambi, lan klambi sing anyar, inovatif, asli lan kreatif.

Desain dina

Desain sing apik banget. Desain apik. Desain paling apik.

Desain apik nggawe nilai kanggo masyarakat. Saben dina kita nduwe proyek desain khusus sing nduduhake kaunggulan ing desain. Dina iki, kita seneng nampilake desain sing menehi penghargaan sing nggawe beda. Kita bakal nampilake desain sing luwih apik lan inspirasi saben dina. Priksa manawa kanggo ngunjungi kita saben dinten kanggo seneng produk lan proyek desain anyar sing apik saka para perancang paling apik ing saindenging jagad.