Majalah Desainer
Majalah Desainer
Lampu Sing Tuwuh

BB Little Garden

Lampu Sing Tuwuh Proyek iki menehi saran kanggo ndhukung panggunaan anyar iki sing nyedhiyakake pengalaman masak sensori sing luwih lengkap. BB Taman cilik minangka lampu sing sumunar, sing kepengin weruh maneh babagan tanduran aromatik ing pawon. Iki minangka volume kanthi garis sing jelas, minangka obyek minimalis sing bener. Desain sing apik banget utamane ditliti kanggo adaptasi karo macem-macem lingkungan njero ruangan lan menehi cathetan khusus kanggo pawon. BB Little Garden minangka kerangka kanggo tanduran, baris murni nggedhekake lan ora keganggu maca.

Jeneng proyek : BB Little Garden, Jeneng desainer : Martouzet Fran├žois-Xavier, Jeneng Klien : Hall Design.

BB Little Garden Lampu Sing Tuwuh

Desain sing luar biasa iki minangka pemenang penghargaan desain salaka ing kompetisi desain busana, busana lan busana. Sampeyan kudu ndeleng portofolio desain desainer pemenang penghargaan perak kanggo nemokake akeh karya desain busana, klambi, lan klambi sing anyar, inovatif, asli lan kreatif.