Majalah Desainer
Majalah Desainer
Tabel Kopi

Catena

Tabel Kopi Meja kopi kalebu papat tabel sisih. Penempatan ing meja sisih sing ora umum nyipta bentuk L ing tabel kopi, sing minangka wujud asli kanggo tabel kopi. Ora butuh gaweyan ekstra kanggo nggunakake tabel minangka kopi utawa meja sisih, mung tabel sisih kudu digawa togehter kanthi bentuk L. Elemen bantalan beban saben meja sisih dibentuk, kanthi nggunakake macem-macem bentuk sing padha. Bentuk sing ringkes iki, persegi panjang kanthi pinggiran bunder, uga wujud saben sisih meja kopi, saengga bentuk saben meja sisih meja lan meja kopi bisa beda nanging ana hubungane.

Jeneng proyek : Catena, Jeneng desainer : Ay├ža Sevin├ž Tatl─▒, Jeneng Klien : .

Catena Tabel Kopi

Rancang gedhe iki minangka penghargaan penghargaan desain tembaga ing kompetisi desain arsitektur, bangunan lan struktur. Sampeyan mesthine bakal ndeleng portofolio desain perancang penghargaan tembaga kanggo nemokake arsitektur, inovatif, asli lan desain seni sing anyar, inovatif, asli lan kreatif.

Desain dina

Desain sing apik banget. Desain apik. Desain paling apik.

Desain apik nggawe nilai kanggo masyarakat. Saben dina kita nduwe proyek desain khusus sing nduduhake kaunggulan ing desain. Dina iki, kita seneng nampilake desain sing menehi penghargaan sing nggawe beda. Kita bakal nampilake desain sing luwih apik lan inspirasi saben dina. Priksa manawa kanggo ngunjungi kita saben dinten kanggo seneng produk lan proyek desain anyar sing apik saka para perancang paling apik ing saindenging jagad.