Majalah Desainer
Majalah Desainer
Kamar Pameran

Segmentation

Kamar Pameran Sepatu alus empuk ora bisa dilalekake nalika nginterpretasi papan kasebut. Kanggo makili klompok elegan klompok liyane sing ditampilake ing papan iki, langit-langit lapisan kapindho lan wolung komponen lampu desain eksklusif, nalika nggawe swasana ati, sekaligus nggawe awake dhewe nganggo garis amorph ing papan iki.

Jeneng proyek : Segmentation, Jeneng desainer : Ayhan G├╝neri, Jeneng Klien : EUROMAR ─░├ç VE DI┼× T─░CARET LTD.ST─░.

Segmentation Kamar Pameran

Desain sing apik banget iki minangka penghargaan penghargaan desain emas ing produk lampu lan kompetisi desain desain lampu. Sampeyan kudu ndeleng portofolio desain desainer pemenang penghargaan emas kanggo nemokake akeh karya desain produk pencahayaan anyar, inovatif, asli lan kreatif lan proyek pencahayaan.

Desain dina

Desain sing apik banget. Desain apik. Desain paling apik.

Desain apik nggawe nilai kanggo masyarakat. Saben dina kita nduwe proyek desain khusus sing nduduhake kaunggulan ing desain. Dina iki, kita seneng nampilake desain sing menehi penghargaan sing nggawe beda. Kita bakal nampilake desain sing luwih apik lan inspirasi saben dina. Priksa manawa kanggo ngunjungi kita saben dinten kanggo seneng produk lan proyek desain anyar sing apik saka para perancang paling apik ing saindenging jagad.