Majalah Desainer
Majalah Desainer
Kamar Pameran

CHAMELEON

Kamar Pameran Tema lounge yaiku teknologi sing menehi layanan pameran. Garis-garis pameran ing langit-langit lan tembok, dirancang minangka nyatakake teknologi sepatu sing ditampilake ing kabeh kamar pameran, ngimpor lan Pabrik ing pabrik sing ana ing sandhinge bangunan kasebut.Ceiling lan tembok, sing dirancang nganggo form gratis, nalika ngumpulake kanthi saenipun, nggunakake teknologi CAD-CAM.Barrisol sing ngasilake ing Prancis, perabot mdf lacquer sing ngasilake ing sisih Istanbul Eropa, sistem RGB Led sing ngasilake ing sisih Asia ing Istanbul, tanpa pangukuran lan latihan ing langit-langit sing digantung .

Jeneng proyek : CHAMELEON, Jeneng desainer : Ayhan G├╝neri, Jeneng Klien : EUROMAR ─░├ç VE DI┼× T─░CARET LTD.ST─░.

CHAMELEON Kamar Pameran

Desain sing apik banget iki minangka penghargaan penghargaan desain emas ing produk lampu lan kompetisi desain desain lampu. Sampeyan kudu ndeleng portofolio desain desainer pemenang penghargaan emas kanggo nemokake akeh karya desain produk pencahayaan anyar, inovatif, asli lan kreatif lan proyek pencahayaan.