Majalah Desainer
Majalah Desainer
Bangku

Musketeers

Bangku Prasaja. Elegan. Fungsional. Musketers yaiku bangku sikil telu kanthi digawe saka wesi sing dilapisi bubuk dibentuk kanthi sikil kayu sing dipotong laser. Dasar telung sikil wis kabukten geometris dadi luwih stabil lan paling ora ana kemungkinan nggegirisi tinimbang duwe papat. Kanthi keseimbangan lan fungsionalitas sing apik banget, keanggunan Musketeers kanthi tampilan modernis dadi bagian sing cocog kanggo kamar sampeyan. Temokake luwih lengkap: www.rachelledagnalan.com

Jeneng proyek : Musketeers, Jeneng desainer : Rachelle Dag├▒alan, Jeneng Klien : Rachelle Marie Dag├▒alan (rmd*).

Musketeers Bangku

Desain sing luar biasa iki minangka pemenang penghargaan desain salaka ing kompetisi desain busana, busana lan busana. Sampeyan kudu ndeleng portofolio desain desainer pemenang penghargaan perak kanggo nemokake akeh karya desain busana, klambi, lan klambi sing anyar, inovatif, asli lan kreatif.

Desain dina

Desain sing apik banget. Desain apik. Desain paling apik.

Desain apik nggawe nilai kanggo masyarakat. Saben dina kita nduwe proyek desain khusus sing nduduhake kaunggulan ing desain. Dina iki, kita seneng nampilake desain sing menehi penghargaan sing nggawe beda. Kita bakal nampilake desain sing luwih apik lan inspirasi saben dina. Priksa manawa kanggo ngunjungi kita saben dinten kanggo seneng produk lan proyek desain anyar sing apik saka para perancang paling apik ing saindenging jagad.