Majalah Desainer
Majalah Desainer
Bros

"Emerald" - Project Asia Metamorphosis

Bros Karakter lan bentuk eksternal subjek ngidini ngganti desain anyar. Ing alam nengsemake siji wektu dadi liyane. Musim nderek musim salju lan esuk teka sawise wengi. Werna uga ganti uga swasana. Prinsip panggantos iki, ganti gambar digawa menyang hiasan saka ┬źMetamorphosis Asia┬╗, koleksi ing ngendi rong negara sing beda, gambar loro sing ora digambarake ing siji obyek. Elemen konstruksi bisa ndadekake karakter lan penampilan hiasan kasebut.

Jeneng proyek : "Emerald" - Project Asia Metamorphosis, Jeneng desainer : Victor A. Syrnev, Jeneng Klien : Uvelirnyi Dom VICTOR.

"Emerald" - Project Asia Metamorphosis Bros

Desain sing luar biasa iki minangka pemenang penghargaan desain salaka ing kompetisi desain busana, busana lan busana. Sampeyan kudu ndeleng portofolio desain desainer pemenang penghargaan perak kanggo nemokake akeh karya desain busana, klambi, lan klambi sing anyar, inovatif, asli lan kreatif.

Desain dina

Desain sing apik banget. Desain apik. Desain paling apik.

Desain apik nggawe nilai kanggo masyarakat. Saben dina kita nduwe proyek desain khusus sing nduduhake kaunggulan ing desain. Dina iki, kita seneng nampilake desain sing menehi penghargaan sing nggawe beda. Kita bakal nampilake desain sing luwih apik lan inspirasi saben dina. Priksa manawa kanggo ngunjungi kita saben dinten kanggo seneng produk lan proyek desain anyar sing apik saka para perancang paling apik ing saindenging jagad.