Majalah Desainer
Majalah Desainer
Sorotan, Luminaire Interior

Zen

Sorotan, Luminaire Interior Zen minangka papan sorotan sing anyar lan bisa digayuh, kanggo nyukupi kabutuhan teknis lan menehi pelanggan, uga, kaendahan estetis saka desain interior interior sing asli. Zen minangka salah sawijining sorotan paling cilik ing pasar. Mangkono, ZEN luwih integral ing lingkungan sing wis diinstal, tanpa ngasilake lan mlebu. Iki bisa digayuh, uga kanthi disesuaikan karo warna, alas alami, lan liya-liyane. Rancang Zen adhedhasar formulir sing ora ana gandhengane, orientasi kanggo fungsionalitas lan kesederhanaan, mburu keindahan sing langgeng, tenang lan ekspresi.

Jeneng proyek : Zen, Jeneng desainer : RubƩn SaldaƱa Acle, Jeneng Klien : Arkoslight.

Zen Sorotan, Luminaire Interior

Rancang gedhe iki minangka penghargaan penghargaan desain tembaga ing kompetisi desain arsitektur, bangunan lan struktur. Sampeyan mesthine bakal ndeleng portofolio desain perancang penghargaan tembaga kanggo nemokake arsitektur, inovatif, asli lan desain seni sing anyar, inovatif, asli lan kreatif.

Desain dina

Desain sing apik banget. Desain apik. Desain paling apik.

Desain apik nggawe nilai kanggo masyarakat. Saben dina kita nduwe proyek desain khusus sing nduduhake kaunggulan ing desain. Dina iki, kita seneng nampilake desain sing menehi penghargaan sing nggawe beda. Kita bakal nampilake desain sing luwih apik lan inspirasi saben dina. Priksa manawa kanggo ngunjungi kita saben dinten kanggo seneng produk lan proyek desain anyar sing apik saka para perancang paling apik ing saindenging jagad.