Majalah Desainer
Majalah Desainer
Kamar Pameran, Eceran

Networking

Kamar Pameran, Eceran Bahan olahraga sing digunakake saben dinane diprodhuksi ing bagean-bagean ing jagad iki. Iki ditawani konsumen ing rak saka toko olahraga liwat jaringan pemasaran lan logistik sing kompleks. Langsung siji merek kanthi jaringan sing paling apik. Pabrikan koleksi dening desainer ing macem-macem negara ing Eropa, digawe dening manufaktur ing China sing nindakake manufaktur sing luwih apik. Perusahaan pemasaran Via sing diadegake ing Turki, tekan jagad lan konsumen. Pameran kompleks showroom nomer loro uga dibangun ing tema jaringan kompleks iki.

Jeneng proyek : Networking, Jeneng desainer : Ayhan G├╝neri, Jeneng Klien : JUMP/GENMAR.

Networking Kamar Pameran, Eceran

Desain apik iki minangka pemenang penghargaan desain ing kompetisi desain kemasan. Sampeyan mesthine bakal ndeleng portofolio desain desainer sing menehi penghargaan kanggo nemokake akeh desain desain bungkus anyar sing anyar, inovatif, asli lan kreatif.

Desain dina

Desain sing apik banget. Desain apik. Desain paling apik.

Desain apik nggawe nilai kanggo masyarakat. Saben dina kita nduwe proyek desain khusus sing nduduhake kaunggulan ing desain. Dina iki, kita seneng nampilake desain sing menehi penghargaan sing nggawe beda. Kita bakal nampilake desain sing luwih apik lan inspirasi saben dina. Priksa manawa kanggo ngunjungi kita saben dinten kanggo seneng produk lan proyek desain anyar sing apik saka para perancang paling apik ing saindenging jagad.