Majalah Desainer
Majalah Desainer
Kamar Pameran, Eceran

Fast Forward

Kamar Pameran, Eceran Sepatu pelatihan cabang dipamerake ing komplek pertunjukan kompleks lompat pertama. Iki disiapake kanthi mode sing nyatakake metode pabrik kayata bentuk latihan dinamis, teknologi suntikan dhuwur sing digunakake ing fase produksi, lan liya-liyane. Dilengkapi SMD LED, salah sawijining produk teknologi tinggi, dicayuhake kanggo nggambarake dinamisme sepatu latihan (minangka obyek) dadi sumber inspirasi kanthi latar desain desain grafis lan gerakan khusus sing ditawakake sistem kasebut.

Jeneng proyek : Fast Forward, Jeneng desainer : Ayhan G├╝neri, Jeneng Klien : JUMP/GENMAR.

Fast Forward Kamar Pameran, Eceran

Rancang gedhe iki minangka penghargaan penghargaan desain tembaga ing kompetisi desain arsitektur, bangunan lan struktur. Sampeyan mesthine bakal ndeleng portofolio desain perancang penghargaan tembaga kanggo nemokake arsitektur, inovatif, asli lan desain seni sing anyar, inovatif, asli lan kreatif.

Desain dina

Desain sing apik banget. Desain apik. Desain paling apik.

Desain apik nggawe nilai kanggo masyarakat. Saben dina kita nduwe proyek desain khusus sing nduduhake kaunggulan ing desain. Dina iki, kita seneng nampilake desain sing menehi penghargaan sing nggawe beda. Kita bakal nampilake desain sing luwih apik lan inspirasi saben dina. Priksa manawa kanggo ngunjungi kita saben dinten kanggo seneng produk lan proyek desain anyar sing apik saka para perancang paling apik ing saindenging jagad.