Majalah Desainer
Majalah Desainer
Kursi Bar

Barcycling Chair

Kursi Bar Barcycling minangka kursi bar sing dirancang ruang olahraga sing cocog. Sampeyan kudu nggatekake gambar dinamisme ing kursi bar, berkat pelat lan sepeda pedal. Nggawe kerangka polyurethane kursi lan sisih ndhuwur kursi ditutupi nganggo kulit jahitan tangan. .Nalika lemes saka polyurethane, kulit lan kualitas jahit tangan nggambarake kekiatan. Kajaba kaya kursi bar standart sing posisi sikil ora bisa diganti, barcycling ndadekake kemungkinan panggonane variabel kanthi njaga pedal ing macem-macem lokasi. lungguh.

Jeneng proyek : Barcycling Chair, Jeneng desainer : Ayhan G├╝neri, Jeneng Klien : AYHAN GUNERI ARCHITECTS.

Barcycling Chair Kursi Bar

Desain sing luar biasa iki minangka pemenang penghargaan desain salaka ing kompetisi desain busana, busana lan busana. Sampeyan kudu ndeleng portofolio desain desainer pemenang penghargaan perak kanggo nemokake akeh karya desain busana, klambi, lan klambi sing anyar, inovatif, asli lan kreatif.

Desain dina

Desain sing apik banget. Desain apik. Desain paling apik.

Desain apik nggawe nilai kanggo masyarakat. Saben dina kita nduwe proyek desain khusus sing nduduhake kaunggulan ing desain. Dina iki, kita seneng nampilake desain sing menehi penghargaan sing nggawe beda. Kita bakal nampilake desain sing luwih apik lan inspirasi saben dina. Priksa manawa kanggo ngunjungi kita saben dinten kanggo seneng produk lan proyek desain anyar sing apik saka para perancang paling apik ing saindenging jagad.