Majalah Desainer
Majalah Desainer
Eceran

Sport In Street

Eceran Kita miwiti desain kanthi macem-macem papan swasana sing nemtokake macem-macem minat kanggo para pemuda. Tema babagan teknologi, jaringan sosial, jalanan lan alam digunakake kanggo nggawe toko budaya dalan.Industrial digunakake ing kabeh prabot ing saindenging toko kanggo nggawe panaliten sing nyenengake lan bahan-bahan alami kanggo pemanasan swasana sing sregep kanggo imbangan sensitif. Desain rumit nyebabake rasa seneng banget ing pojok-pojok ing toko sing disembunyikan.

Jeneng proyek : Sport In Street , Jeneng desainer : Ayhan G├╝neri, Jeneng Klien : SPORT IN STREET.

Sport In Street  Eceran

Rancang gedhe iki minangka penghargaan penghargaan desain tembaga ing kompetisi desain arsitektur, bangunan lan struktur. Sampeyan mesthine bakal ndeleng portofolio desain perancang penghargaan tembaga kanggo nemokake arsitektur, inovatif, asli lan desain seni sing anyar, inovatif, asli lan kreatif.

Desain dina

Desain sing apik banget. Desain apik. Desain paling apik.

Desain apik nggawe nilai kanggo masyarakat. Saben dina kita nduwe proyek desain khusus sing nduduhake kaunggulan ing desain. Dina iki, kita seneng nampilake desain sing menehi penghargaan sing nggawe beda. Kita bakal nampilake desain sing luwih apik lan inspirasi saben dina. Priksa manawa kanggo ngunjungi kita saben dinten kanggo seneng produk lan proyek desain anyar sing apik saka para perancang paling apik ing saindenging jagad.