Majalah Desainer
Majalah Desainer
Tabel Sisih

Chezca

Tabel Sisih Chezca minangka tabel sisih sing mbantu sampeyan ngumpulake kabeh barang sing biasane lay nalika digunakake. Dirancang kanggo spasi cilik, butuh papan sing minimal lan bisa diselehake ing endi wae ing sacedhake omah. Bisa digunakake minangka hub kanggo kabeh obyek cilik lan gadget supaya kabeh bisa dideleng lan gampang dienggo. Nduwe permukaan ndhuwur kanggo barang-barang cilik, permukaan ngarep kanggo tetep majalah lan laptop nalika ngisi daya, lan papan sing didhelikake mburi supaya router WIFI lan ngatur kabel sampeyan. Chezca uga nawakake sawetara outlet listrik sing bisa ditarik dhewe-dhewe utawa digantung sacara disk ing sisih kasebut nalika ora dienggo.

Jeneng proyek : Chezca, Jeneng desainer : Andrea Kac, Jeneng Klien : KAC Taller de Dise├▒o.

Chezca Tabel Sisih

Desain apik iki minangka pemenang penghargaan desain ing kompetisi desain kemasan. Sampeyan mesthine bakal ndeleng portofolio desain desainer sing menehi penghargaan kanggo nemokake akeh desain desain bungkus anyar sing anyar, inovatif, asli lan kreatif.

Desain dina

Desain sing apik banget. Desain apik. Desain paling apik.

Desain apik nggawe nilai kanggo masyarakat. Saben dina kita nduwe proyek desain khusus sing nduduhake kaunggulan ing desain. Dina iki, kita seneng nampilake desain sing menehi penghargaan sing nggawe beda. Kita bakal nampilake desain sing luwih apik lan inspirasi saben dina. Priksa manawa kanggo ngunjungi kita saben dinten kanggo seneng produk lan proyek desain anyar sing apik saka para perancang paling apik ing saindenging jagad.