Majalah Desainer
Majalah Desainer
Kursi Lantai

Fractal

Kursi Lantai Diilhami dening origami, Fractal katon liwat lipatan lan lipatan kanggo nggawe permukaan fleksibel sing cocog karo awak lan kegiatan kita kanthi cepet lan prasaja. Iki minangka kursi sing dirasakake bentuk alun-alun sing ora kalebu tambahan utawa dhukungan, mung nganggo teknologi bisa ndhukung awak nalika ngaso. Iki ngidini akeh panggunaan: minangka kanthong, kursi, dawa, lan minangka modul bisa dipasang karo liyane kanggo nggawe akeh konfigurasi ruangan sing beda-beda.

Jeneng proyek : Fractal, Jeneng desainer : Andrea Kac, Jeneng Klien : KAC Taller de Dise├▒o.

Fractal Kursi Lantai

Rancang gedhe iki minangka penghargaan penghargaan desain tembaga ing kompetisi desain arsitektur, bangunan lan struktur. Sampeyan mesthine bakal ndeleng portofolio desain perancang penghargaan tembaga kanggo nemokake arsitektur, inovatif, asli lan desain seni sing anyar, inovatif, asli lan kreatif.

Desain dina

Desain sing apik banget. Desain apik. Desain paling apik.

Desain apik nggawe nilai kanggo masyarakat. Saben dina kita nduwe proyek desain khusus sing nduduhake kaunggulan ing desain. Dina iki, kita seneng nampilake desain sing menehi penghargaan sing nggawe beda. Kita bakal nampilake desain sing luwih apik lan inspirasi saben dina. Priksa manawa kanggo ngunjungi kita saben dinten kanggo seneng produk lan proyek desain anyar sing apik saka para perancang paling apik ing saindenging jagad.