Majalah Desainer
Majalah Desainer
Lampu

Idiomi

Lampu Idiomi; minangka lampu ing telung dimensi lan macem-macem cahya bisa nggawe skenario sing beda-beda lan bisa nggayuh lingkungan kanthi cahya sing sejatine anyar. Pengarepane dadi sarana ekspresi Cahya. Lampu iki ngeling-eling tema kesucian garis lan bentuk uga lilin putih. Idiomi ngidini cahya kanggo ngiringan manungsa ing tumindak, sensasi, perasaan lan momen. Ya, berkat potensial LED sing bisa inovatif, bisa adaptasi karo kahanan sing ngubengi.

Jeneng proyek : Idiomi, Jeneng desainer : Nicol├▓ Caruso, Jeneng Klien : Nicol├▓ Caruso.

Idiomi Lampu

Desain apik iki minangka pemenang penghargaan desain ing kompetisi desain kemasan. Sampeyan mesthine bakal ndeleng portofolio desain desainer sing menehi penghargaan kanggo nemokake akeh desain desain bungkus anyar sing anyar, inovatif, asli lan kreatif.