Majalah Desainer
Majalah Desainer
Lemari

Baan

Lemari "baan" minangka jinis lemari sing wis dirancang khusus kanggo panggunaan nedha bengi. Penampilan lan kekuatan sing unik yaiku narasi sing ana gandhengane karo fungsi. Ana sawetara fitur sistem kabin├Ęt sing mbedakake. Fungsi lan fitur lemari sing beda-beda sing dipisahake karo crita kayata insert Cutlery lan Box kothak diwakili dening perapian lan cerobong asep. Salajengipun, gelas anggur diwakili candelier lan rak panganan ditambani dening tangga. Ana papat komponen utama omah sing nduwe ide narasi.

Jeneng proyek : Baan, Jeneng desainer : Mr. Paitoon Keatkeereerut, Mr.Chawin Hanjing, Jeneng Klien : Partly Cloudy Studio.

Baan Lemari

Desain luar biasa iki minangka pemenang penghargaan desain platinum ing kompetisi desain game dolanan, game lan hobi. Sampeyan kudu ndeleng portofolio desain para pemenang penghargaan platinum kanggo nemokake akeh karya desain game, dolanan, lan game hobi sing anyar, inovatif, asli lan kreatif.

Desain dina

Desain sing apik banget. Desain apik. Desain paling apik.

Desain apik nggawe nilai kanggo masyarakat. Saben dina kita nduwe proyek desain khusus sing nduduhake kaunggulan ing desain. Dina iki, kita seneng nampilake desain sing menehi penghargaan sing nggawe beda. Kita bakal nampilake desain sing luwih apik lan inspirasi saben dina. Priksa manawa kanggo ngunjungi kita saben dinten kanggo seneng produk lan proyek desain anyar sing apik saka para perancang paling apik ing saindenging jagad.