Majalah Desainer
Majalah Desainer
Sistem Monitoring Pasien

Touch Free Life Care

Sistem Monitoring Pasien Bedhake lifecare tanpa sentuhan digawe nganggo kripik sing dipasang kanggo ngawasi fungsi fisiologis.Patients bisa ngontrol suhu tilam lan amben kanthi antarmuka intuisi tanpa kudu nyebat perawat kanggo tugas-tugas kasebut. Uga layar iki digunakake dening perawat kanggo njaga rekaman obat lan cairan sing diselenggarakake sing banjur dikirim menyang antarmuka ing stasiun perawat. Antarmuka ing stasiun perawat nuduhake lan menehi tandha babagan owah-owahan param├Ęter kayata suhu awak pasien, tekanan darah, pola turu lan tingkat kelembapan. Akeh jam staf bisa disimpen kanthi nggunakake tlc.

Jeneng proyek : Touch Free Life Care, Jeneng desainer : nikita chandekar, Jeneng Klien : MIT Institute of Design.

Touch Free Life Care Sistem Monitoring Pasien

Rancang gedhe iki minangka penghargaan penghargaan desain tembaga ing kompetisi desain arsitektur, bangunan lan struktur. Sampeyan mesthine bakal ndeleng portofolio desain perancang penghargaan tembaga kanggo nemokake arsitektur, inovatif, asli lan desain seni sing anyar, inovatif, asli lan kreatif.