Majalah Desainer
Majalah Desainer
Lampu Senter

Sky

Lampu Senter Lampu pas sing katon kaya ngambang. Disc slim lan light dipasang sawetara sentimeter ing ngisor langit-langit. Iki minangka konsep desain sing digayuh Sky. Langit nggawe efek visual sing nggawe lumine katon ditunda ing 5cm saka langit-langit, sing menehi lampu iki cocog karo gaya pribadi lan beda. Amarga kinerja sing dhuwur, langit cocog kanggo cahya saka langit-langit sing dhuwur. Nanging, desain sing resik lan murni ngidini bisa dianggep minangka pilihan sing apik kanggo menehi lampu desain interior apa wae sing pengin ngirim sentuhan minimal. Pungkasan, desain lan kinerja, bebarengan.

Jeneng proyek : Sky, Jeneng desainer : RubƩn SaldaƱa Acle, Jeneng Klien : RubƩn SaldaƱa - Arkoslight.

Sky Lampu Senter

Desain sing luar biasa iki minangka pemenang penghargaan desain salaka ing kompetisi desain busana, busana lan busana. Sampeyan kudu ndeleng portofolio desain desainer pemenang penghargaan perak kanggo nemokake akeh karya desain busana, klambi, lan klambi sing anyar, inovatif, asli lan kreatif.

Desain dina

Desain sing apik banget. Desain apik. Desain paling apik.

Desain apik nggawe nilai kanggo masyarakat. Saben dina kita nduwe proyek desain khusus sing nduduhake kaunggulan ing desain. Dina iki, kita seneng nampilake desain sing menehi penghargaan sing nggawe beda. Kita bakal nampilake desain sing luwih apik lan inspirasi saben dina. Priksa manawa kanggo ngunjungi kita saben dinten kanggo seneng produk lan proyek desain anyar sing apik saka para perancang paling apik ing saindenging jagad.