Majalah Desainer
Majalah Desainer
Lampu Sing Surih

Drop

Lampu Sing Surih Drop minangka lampu sing dirancang kanggo nggoleki estetika minimalis lan swasana sing tenang. Inspirasi minangka cahya alami, adhem, skylights, kompensasi lan kesenangan. Fusi lancar antara fungsional lan kaendahan, harmoni sing sampurna digayuh dening langit-langit lan pas cahya. Drop dirancang minangka kecerahan tinimbang gangguan, supaya bisa nambah desain interior sing mili kanthi minimalis, minimalis lan mulyo. Tujuane kita yaiku kanggo njupuk tren estetika lan ngowahi dadi nilai desain supaya bisa ditrapake kanggo luminaire anyar iki. Elegan lan kinerja, kanthi sampurna.

Jeneng proyek : Drop, Jeneng desainer : RubƩn SaldaƱa Acle, Jeneng Klien : RubƩn SaldaƱa - Arkoslight.

Drop Lampu Sing Surih

Desain apik iki minangka pemenang penghargaan desain ing kompetisi desain kemasan. Sampeyan mesthine bakal ndeleng portofolio desain desainer sing menehi penghargaan kanggo nemokake akeh desain desain bungkus anyar sing anyar, inovatif, asli lan kreatif.

Desain dina

Desain sing apik banget. Desain apik. Desain paling apik.

Desain apik nggawe nilai kanggo masyarakat. Saben dina kita nduwe proyek desain khusus sing nduduhake kaunggulan ing desain. Dina iki, kita seneng nampilake desain sing menehi penghargaan sing nggawe beda. Kita bakal nampilake desain sing luwih apik lan inspirasi saben dina. Priksa manawa kanggo ngunjungi kita saben dinten kanggo seneng produk lan proyek desain anyar sing apik saka para perancang paling apik ing saindenging jagad.