Majalah Desainer
Majalah Desainer
Lampu Penundaan

Spin

Lampu Penundaan Spin, sing dirancang dening Ruben Saldana, yaiku lampu LED sing digantung kanggo lampu aksen. Ekspresi minimalis garis-garis penting, geometri bunder lan wujude, menehi desain Spin sing apik lan harmoni. Badane, diprodhuksi ing aluminium, menehi entheng lan konsistensi, dene tumindak dadi sink panas. Basine langit-langit sing dipasang lan tegangan ultra tipis menehi sensasi pengapungan udara. Kasedhiya ing ireng lan putih, Spin minangka pas cahya sing sampurna supaya bisa diselehake ing bar, konter, pertunjukan ...

Jeneng proyek : Spin, Jeneng desainer : RubƩn SaldaƱa Acle, Jeneng Klien : RubƩn SaldaƱa - Arkoslight.

Spin Lampu Penundaan

Desain sing apik banget iki minangka penghargaan penghargaan desain emas ing produk lampu lan kompetisi desain desain lampu. Sampeyan kudu ndeleng portofolio desain desainer pemenang penghargaan emas kanggo nemokake akeh karya desain produk pencahayaan anyar, inovatif, asli lan kreatif lan proyek pencahayaan.

Desain dina

Desain sing apik banget. Desain apik. Desain paling apik.

Desain apik nggawe nilai kanggo masyarakat. Saben dina kita nduwe proyek desain khusus sing nduduhake kaunggulan ing desain. Dina iki, kita seneng nampilake desain sing menehi penghargaan sing nggawe beda. Kita bakal nampilake desain sing luwih apik lan inspirasi saben dina. Priksa manawa kanggo ngunjungi kita saben dinten kanggo seneng produk lan proyek desain anyar sing apik saka para perancang paling apik ing saindenging jagad.