Majalah Desainer
Majalah Desainer
Sorotan

Thor

Sorotan Thor minangka lampu sorot LED, dirancang dening Ruben Saldana, kanthi fluks sing dhuwur banget (nganti 4.700Lm), konsumsi mung 27W nganti 38W (gumantung saka model), lan desain karo manajemen termal optimal sing mung nggunakake dissipation pasif. Iki nggawe Thor dadi produk unik ing pasar. Ing kelas kasebut, Thor nduweni ukuran kompak amarga driver kasebut Integrasi ing lengen luminary. Kestabilan pusat pusat ngidini kita nginstal Thor kaya sing dikarepake tanpa nyebabake trek kasebut miring. Thor minangka lampu sorot LED kanggo lingkungan sing butuh fluks luminous.

Jeneng proyek : Thor, Jeneng desainer : RubƩn SaldaƱa Acle, Jeneng Klien : RubƩn SaldaƱa - Arkoslight.

Thor Sorotan

Desain sing luar biasa iki minangka pemenang penghargaan desain salaka ing kompetisi desain busana, busana lan busana. Sampeyan kudu ndeleng portofolio desain desainer pemenang penghargaan perak kanggo nemokake akeh karya desain busana, klambi, lan klambi sing anyar, inovatif, asli lan kreatif.

Desain dina

Desain sing apik banget. Desain apik. Desain paling apik.

Desain apik nggawe nilai kanggo masyarakat. Saben dina kita nduwe proyek desain khusus sing nduduhake kaunggulan ing desain. Dina iki, kita seneng nampilake desain sing menehi penghargaan sing nggawe beda. Kita bakal nampilake desain sing luwih apik lan inspirasi saben dina. Priksa manawa kanggo ngunjungi kita saben dinten kanggo seneng produk lan proyek desain anyar sing apik saka para perancang paling apik ing saindenging jagad.